Merchandise

Reklameartikler er en vigtig del af en virksomheds marketing. De hjælper os med at huske dig og din virksomhed i en verden, hvor vi bliver proppet med indtryk hver dag.

Merchandise

Hvad er bedre end at se netop din gave blive brugt, og endnu bedre, samtidigt reklamere for dit firma. Mange benytter reklameartikler med logo eller kontorartikler med logo dagligt, uden at tænke på at de eksponerer dit firma, det er et must i alle virksomheder.

Kontakt os her

BEACHFLAG-scaled.jpg

Etiketter og klistermærker

Få dit klistermærke produceret med eget design. Vi lytter til dine ideer og forsøger at skabe et klistermærke, som vil leve op til dine forventninger. Et klistermærke skal som udgangspunkt fange kundens opmærksomhed. Vores speciale indenfor grafik giver et stærkt visuelt udtryk som både du og dine kunder vil bemærke.

Læs mere

Etiket-scaled.jpg

Bolcher

Lækre bolcher med firmalogo er det perfekte blikfang ved mødet eller på messen.
Med de lækre bolcher fra nem-logoslik.dk har du et flot og appetitligt samlingspunkt på messen.

Det giver et professionelt billede af virksomhedens brand.

Læs mere

Bolcher-scaled.jpg

Kuglepenne

Der findes mange forskellige modeller, typer og farver af kuglepenne, så du kan sætte dit personlige præg. Vi har et i vores udvalg mulighed for at printe dit logo eller reklame på du kan se hvilke modeller vi har på billedet til højre. En kuglepen med firmalogo kan derfor designes og produceres præcis så det afspejler din virksomhed, navn eller koncept. Det er med til at profilere din virksomhed og skabe eksponering, når du er ude til kundemøder, messer eller har aktiviteter indenfor og udenfor kontoret.

Læs mere

Kuglepen-scaled.jpg

Kopper

Et krus eller med logo tryk er en super branding artikel for dit firma. Grunden til at et krus med tryk har så høj reklameværdi er, at et krus med dit logo bliver set rigtig mange gange og i en god kontekst, hvor folk nyder deres kaffe eller te.

Læs mere

kop.png

T-shirts

T-shirts med print kan være gode og sjove i mange sammenhænge, og det behøver ikke kun at være reklamesøjler for virksomheder eller bestemte produkter. T-shirts med tryk kan være med til at give sit eget tøj et personligt præg, hvor man kan få trykt et motiv, billede eller tekst, som betyder noget for en, og som man gerne vil fremvise. Sommetider kan en helt almindlige t-shirt i én farve, også godt komme til at blive lidt kedelig, og så kan det være en oplagt idé, at få lavet et tryk på den, så den kan blive lidt sjovere at have på. T-shirts med tryk er også oplagte til firmaer, som gerne vil reklamere for deres virksomhed eller for nogle af deres produkter. Det kan også være, at man ønsker t-shirts til specielle anledninger, såsom ved udsalg og fødselsdage med mere eller til arrangementer, såsom et teambuildingkursus, et løb eller noget helt tredje. Tryk på t-shirts kan altså mange ting, og kan bruges til mange forskellige lejligheder. Det hele kommer an på ens behov og ønsker. Her på siden kan man finde mange forskellige former for basic t-shirts til billige priser, som vi kan lave tryk på alt efter smag, behov og ønsker. Vores t-shirts kommer i mange farver, størrelser, faconer og stoffer, samt til både børn og voksne, så der er noget til enhver smag og lejlighed.

Læs mere

kop-2.png

Roll-up

Et roll-up banner er perfekt som reklame-skilt, men det kan også hjælpe med at informere kunder, patienter eller andre besøgende om nye tiltag, kampagner eller andet vigtigt de bør vide.

Læs mere

Skaermbillede-2021-08-13-kl.-10.14.50.png

Banner

Vil du øge din synlighed? Den rigtige, personaliserede banner kan fange en forbipasserende eller potentiel kundes opmærksomhed, især i travle situationer eller begivenheder med mange mennesker. Vi tilbyder personaliserede bannere og skilte til ethvert miljø – konferencer, begivenheder i butik eller nærmiljøfester – med et udvalg af design i alle farver og design.

Læs mere

Banner-scaled.jpg

Beachflag

Beachflag er en sjov og effektiv måde at fremvise dit budskab på, samt det rigtige valg hvis du ønsker en reklame der fanger opmærksomheden. Beachflaget fås i fire forskellige størrelser, og flyttes nemt med den medfølgende fod. Bachflag passer perfekt både til inden- og udendørs brug, og kan i anvendes til arrangementer, sports events, foran butik og meget andet!

Læs mere

BEACHFLAG-scaled.jpg