Merchandise fra Pandrup Grafisk

Reklameartikler er en vigtig del af en virksomheds marketing. De hjælper os med at huske dig og din virksomhed i en verden, hvor vi bliver proppet med indtryk hver dag.

Etiket-scaled.jpg

Etiketter og klistermærker

3-1.jpg

Kuglepenne

4-1.jpg

Krus

7-1.jpg

t-shirt

Banner-scaled.jpg

Bannerreklame

BEACHFLAG-scaled.jpg

Beachflag

mulepose.png

Muleposer

6-1.jpg

Vandflasker

Skaermbillede-2021-08-13-kl.-10.14.50.png

Roll-up

13.jpg

Julekalender

IMG_5346.jpg

Poser til detailhandlen

12.jpg

Valgplakat

2-1.jpg

Bolcher

Skaermbillede-2021-11-23-kl.-11.25.40.png

snacks med logo

Skaermbillede-2021-11-23-kl.-11.41.19.png

Chokolade

Skaermbillede-2021-11-23-kl.-11.02.50.png

Vingummi

Merchandise fra Pandrup Grafisk

Hvad er bedre end at se netop din gave blive brugt, og endnu bedre, samtidigt reklamere for dit firma? Mange benytter reklameartikler med logo eller kontorartikler dagligt, uden at tænke på at de eksponerer dit firma. Merchandise er et must i alle virksomheder, og alle slags virksomheder kan anvende det.

Kontakt os her

BEACHFLAG-scaled.jpg

Hvad tilbyder Pandrup-Grafisk af merchandise?

Vi tilbyder alt, hvad du ser i kategorien. Har du ønsker, der omfatter andre produkter så tag endelig kontakt.

 

Merchandise betyder

I princippet er alle produkter der kan købes eller sælges merchandise. Branded merchandise er varer, der gives eller sælges til jeres kunder med formålet om at promovere jeres firma. Merchandise kan tage form som mange forskellige produkter, alt efter hvad der passer bedst til jeres brand og virksomhed. Essentielt er, at det er noget kunden tager med hjem og anvender.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.33.26.webp

Hvad gør merchandise for din virksomhed?

Kort beskrevet fanger merchandise kundens opmærksomhed. Først og fremmest, når kunden præsenteres for produktet af jer. For det andet, når kunden benytter produktet, og derved eksponerer jeres firma overfor andre potentielle kunder. Derudover har merchandise oftest en praktisk anvendelighed; f.eks. en muletaske til indkøbsvarer eller et kaffekrus.

Det pågældende produkt kan associeres positivt med jeres firma, hvis kunden nyder at anvende det, og hvis produktet har et flot design. Succesfuldt merchandise vil anvendes i lang tid, hvilket sikrer jer eksponering over en længere periode. Således er det en god investering for jeres forretning eller organisation. Tænk blot over, hvor længe du har haft en kuglepen eller et indkøbsnet i brug fra en virksomhed.

Portrait-poster-on-the-wall_Page-3_3-from-story-feinsmaekker-lounge.png

Merchandise med logo fra pandrup-grafisk.dk

Som beskrevet er merchandise en super marketingsstrategi, når det drejer sig om at få skabt omtale og fokus på jeres virksomhed. Her er produktets æstetik særlig vigtig, da kunden skal have lyst til at bruge produktet og fremvise det til omverdenen. I kan med fordel vælge at anvende firmaets logo til jeres merchandise, da det er et visuelt kendemærke. Det er desuden simpelt, hvilket skaber større sandsynlighed for, at andre vil kunne koble logoet sammen med jeres firma.

 

 

7.jpg

Merchandise til konferencer

Få et professionelt omdømme ved at anvende merchandise til konferencer og skab herved bevidsthed om hvem I er. At uddele merchandise kan få jeres virksomhed til at fremstå sympatisk, fordi I udviser generøsitet og omtanke for kunden.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.39.02.webp

Merchandise til messer

En messe er den oplagte begivenhed at uddele merchandise til. Det er her der netværkes, og det er jeres mulighed for at få præsenteret jeres firma overfor nye kunder eller forretningsrelationer. Her kan et merchandise produkt skabe et godt og vedvarende indtryk.

Messeudstyr

Vi tilbyder også messe udstyr i form af plakater, flag eller et andet produkt I skulle have behov for, for synliggøre og markere jeres identitet blandt mange andre virksomheder.

trade_show_booth_mockup_front_view-scaled-1.webp

Giveaways merchandise

En anden måde merchandise kan anvendes, er gennem giveaways. Ved at afholde giveaways giver I udtryk for kundernes betydning, og muliggør derved opbygningen af en loyal kundebase. Giveaways udstråler betænksomhed, og at I sætter pris på jeres kunder.

4-1.webp

Hvorfor skal du vælge Pandrup Grafisk som leverandør?

Vælg os for et sofistikeret design, der kan se ud, lige som I har behov for. Vi har et stort sortiment indenfor merchandise, og en bred viden om hvordan design appellerer til modtageren. Som inspiration kan I med fordel benytte Google til design idéer, samt se hvordan andre virksomheder gør brug af merchandise. I kan også altid kontakte os; vi står klar til at hjælpe!

White-wall-near-the-windows_Page-1_2-from-cover-fb-scaled.webp