Poser fra Pandrup Grafisk

Poser fra Pandrup Grafisk er en stor succes

Tag et skridt mod en bæredygtig, grøn fremtid ved at bestille dine poser hos Pandrup Grafisk Produktion; vi tilpasser designet til lige præcis din virksomhed eller detailhandel, så I kan signalere miljøbevidsthed overfor jeres kunder og omverdenen. Dette signal udstråler troværdighed både i forbindelse med jeres klimapolitik som virksomhed, men I udstråler også bevidsthed om kundernes økonomiske behov; hvorfor købe en plastikpose der kan benyttes én gang, når du for samme pris kan få en pose der holder?

I er altså også med til at udvise økonomisk omtanke overfor kunderne ved at tilbyde kvalitetsposer i jeres sortiment. Ved at samarbejde med os kan I få præcis det udtryk frem, I ønsker på jeres poser. Vi er med hele vejen med alt fra de kreative idéer til det praktiske. Det er en super veloplagt investering for jeres virksomhed, da poserne holder i årevis, og således fungerer som en langvarig markedsføring.

IMG_5308-scaled.jpg

Shoppingbag er super populære og bæredygtige

Som det kan ses på billederne, forhandler vi shoppingbags til mange forretninger, heriblandt Meny og Spar. Det er blevet essentielt for enhver detailhandel at tilbyde genanvendelige shoppingbags, da forbrugerne er blevet stigende bevidste om klimaforandringer, og derfor også agerer mere kritisk i forhold til, hvilke produkter de køber samt anvender. For at imødekomme alle slags forbrugere og samfundets krav er det altså vigtigt at kunne tilbyde bæredygtige produkter samt løsninger.

Vores poser er kompostbare, hvilket gør dem mindre skadelige for miljøet og kloden. De er dog også praktiske, eftersom de har en form, der gør det lettere at pakke indkøbsvarer end ved for eksempel stofposer, der ikke kan stå oprejst. Posen kan stå åben og oprejst under hele handleturen; både i indkøbsvognen og på turen hjem i cykelkurven eller i bagagerummet.

Posens form gør den også velegnet til selvscanning, og du skal ikke bekymre dig om indkøbets vægt, da vores poser er produceret i en stærk kvalitet, der gør, at de kan klare de større indkøbsture. Vi tilpasser indkøbsposen efter jeres farver og logo, så den samtidig fungerer som markedsføring for jeres forretning, idet den vil blive set i bybilledet og efterfølgende skabe genkendelse.

Hvorfor skal du vælge Pandrup Grafisk?

Bestil dine poser hos Pandrup Grafisk Produktion for en pålidelig service, hvor vi spørger ind til jeres behov samt ønsker gennem en dialog, og tager jer i hånden under hele processen.

Vi har en omfattende ekspertise og viden, hvilket skaber mange muligheder for jeres produkter, så I kan få resultatet, præcis som I ønsker. Vores ekspertise indenfor både produktion og design sikrer også en høj standard og kvalitet, så jeres poser fremstår bedst muligt for jeres modtagere.

Vores designproces og produktion er effektiv, med henblik på at I hurtigst muligt kan modtage jeres varer. Vi søger hele tiden at handle således, at vi opnår troværdighed hos jer som kunder, da dette er altafgørende for vores opfattelse af en god service. Kontakt os gennem nedenstående oplysninger, så sikrer vi en god betjening for jeres virksomhed, samt nogle indkøbsposer der fanger blikke og giver jeres kunder en positiv oplevelse ved at handle hos jer.

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave. Så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed en god løsning og den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det så er digitaltryk eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på og får den løsning de havde tænkt sig.

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave i gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.