Distribution

PGP- Distribution

–    Så kommer dit budskab det rigtige sted på det rigtige tidspunkt…. – og til den rigtige pris

PGP-DISTRIBUTION er en del af Pandrup Grafisk Produktion ApS, som mange allerede har fået øje på og med stor fordel benytter sig af.

Det er vigtigt at få sit budskab ud til de rette modtagere på det rigtige tidspunkt. Og det behøver ikke at være så dyrt, som mange tror – eller som mange måske oven i købet har konstateret af bitter erfaring!. Vi sætter en ære i at levere grafiske produkter af høj kvalitet til vore kunder – og til konkurrencedygtige priser. Når kunden så står med sit kvalitetsprodukt i hånden, er den næste opgave at ramme de modtagere, som produktet henvender sig til. Det handler om distribution.

Derfor har vi set det som en naturlig opgave at supplere vores virksomhed med også at kunne tilbyde at stå for varens vej ud til de relevante modtagere. Takket være vores volumen kan vi gøre det til meget favorable priser med postnord.

Vejen til at få et attraktivt tilbud på trykning og distribution – eller en af delene – er ikke længere end til telefonen eller e-mailen. Vi er klar til at betjene dig på dine betingelser.

Omslagsmapper-scaled.jpg