Grafiske annoncer

Skal du være annoncør i en af Pandrup Grafisk magasiner?

Instagram-opslag-strandvejsmagasinet-1.jpg

Grafiske annoncer i magasiner

Pandrup Grafisk Produktion har mere end 15 års erfaring med mange annoncører og læsere i Region Nordjylland. Informationsstrømmen er i dag enorm. Derfor er det vigtigere end nogensinde at blive set og husket. Magasinet udkommer fire gange om året – påske/forår, sommer, efterår og jul/vinter. Det er både muligt at købe klassiske annoncer eller profilannoncer, der fortæller om, hvad netop din forretning har på hylderne lige nu. Alle annoncører får et mindre oplag til butikken.

Der er flere forskellige muligheder for annoncering, der er blandt andet:

Forside-billede-turistguide.png

Opsætning af grafiske annoncer

Annoncer er virkningsfulde som markedsføring for virksomheder. Det kan dog også være mindre effektivt, hvis ikke annoncen forekommer interessant eller relevant for modtageren. Din annonce skal altså formå at fange læseren i det samme øjeblik, som læseren bliver eksponeret for den.

Opsætning af effektfulde annoncer med gode resultater kræver et professionelt og skarpt øje, hvilket er her vores grafikere får lov at funkle. Vores grafikere kender til diverse formater, størrelser, strategisk design, farver og meget andet der skal til for, at jeres virksomhed kan få lov at stråle. Vi sørger for, at annoncen vil leve op til jeres brandidentitet, og at den røde tråd bevares. Vi får inkorporeret logo, billeder og den ønskede æstetiske stil.

Kopi-af-Kopi-af-Familieterapeut-Marianne-Chr_27_2022.jpg

Annoncering

Annoncer er rigtig gode til at sprede dit budskab lokalt. En god annonce skaber opmærksomhed og skiller sig ud. Samtidig er den med til at skabe interesse for dit produkt eller din virksomhed – og gerne købelyst. Når du vælger at bruge dine hårdt tjente penge og din energi på indrykning af en annonce, er det allervigtigste for dig at annoncen virker! Ellers kan du jo lige så godt lægge dine penge og dit fokus et andet sted. Annoncer skal designes så de skiller sig ud – og budskabet fortælles kort og præcist. Annoncer er helt fantastiske formidlere af den gode historie. De har masser af fordele og uendelige muligheder, hvad enten det ønskede mål er at skabe mersalg, større loyalitet blandt eksisterende kunder eller at udbrede kendskabet til din virksomhed.

Billet-Cecevent.jpg

Annoncer – online

En online tilstedeværelse er altafgørende for promovering, og i samarbejde med Pandrup Grafisk kan dit online nærvær boostes med fængende grafik og designs. Online annoncer kan anvendes på flere muligheder, og er særligt relevant til jeres sociale medie annoncering. Vi kan skabe bannerdesigns til jeres Twitter, LinkedIn, Facebook, eller hjælpe jer med flotte opslag og stories der er tilpasset jeres brand. Vi har ekspertise indenfor alle slags online annoncering, om det så er til sociale medier, grafisk design til webshoppen eller hjemmesiden. Vi arbejder i dialog med jer, så vi i samarbejde kan få udvekslet idéer på baggrund af vores erfaring og viden.

Annoncer – offline

Du kan med fordel også annoncere offline og ramme et bredt spekter af mennesker med promovering. Vi annoncerer i magasiner som Ældresagen, Feinsmecker og magasinet Nordjylland, som alle er magasiner med forskellige målgrupper. Som annoncør i et af disse magasiner når du ud til engagerede læsere, hvor det pågældende magasins troværdighed vil associeres med de annoncer der indgår. Der er tale om en læser der har tid til at sætte sig i yndlingsstolen, og nyder at fordybe sig i artikler og annoncer; én af disse kunne være din annonce.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.07.31.png

Grafisk design

Hos Pandrup Grafisk har vi kun uddannede, dygtige grafikere, hvilket sikrer en høj kvalitet for jeres design. Som førnævnt sker udarbejdelsen af jeres design gennem en fælles samtale, hvor vi får alle jeres tanker og ønsker på plads samt får udviklet retningslinjer for designet. Det vigtigste for os er, at vi får repræsenteret jeres værdier, således at læseren hurtigt kan identificere og genkende jer. Vores grafikere er passionerede indenfor deres fag og interesserede i dit projekt. De står klar med oprigtige vurderinger af designidéer og designets virkning i praksis.

Kopi-af-Kopi-af-et-gavekort-paa-en-overnatning-inkl.-morgenmad.jpg

Grafiske fotos til annoncering i Pandrup Grafiske magasiner

Det er oplagt at anvende fotos i annoncer, som er relevante for jeres produkter, service eller virksomhed. Det giver læserne et indblik i hvem I er, og hvad I kan tilbyde. Her er det visuelle aspekt i form af fotos super, fordi I er transparente om jeres virksomhed, samtidig med at annoncen er iøjnefaldende. Ved inddragelse af fotos er der forskellige elementer at overveje for den bedste effekt:

    • · Anvend fotos med høj opløsning så de står skarpt i annoncen. Her kan det også være en fordel at undgå fotos, der er redigerede for meget.
    • · Overvej billedtekst. Hvis der skal indgå tekst i selve fotoet, bør det ikke aflede opmærksomheden fra selve fotoet. Tænk også over skrifttyper.
    • · Fremvis logo eller brand. Dette medfører genkendelighed blandt modtagerne.
  • · Anvend fotos af folk der benytter jeres service eller produkter. På den måde kan modtageren identificere sig med dem på fotoet. Det kan her være en fordel at vælge fotos med folk, der ligner den målgruppe, I henvender jer til.
  • · Overvej fokus for de udvalgte fotos. Det er vigtigt at billederne er beskåret således, at det vigtigste budskab er i fokus, og at budskabet gennem billederne kommer til udtryk for modtageren.
sommer-strandvejsmagasin.jpg

Pantone-farver

Vi tilbyder anvendelse af Pantone-farver, hvilket giver mulighed for mere specifikke farver, det vil sige både flere farver og mere lyse nuancer. Der findes over 3000 forskellige Pantone-farver, hvilket gør, at I virkelig kan skille jer ud i jeres annoncering. Hav dog in mente at jeres annoncer også skal stemme overens med jeres øvrige visuelle identitet, på den måde huskes i bedre og formidler et stærkere brand til modtagerne.

 

Hvilket format er bedst?

Annoncens format afhænger af, hvilken type annonce der er tale om, og hvor annoncen skal inkorporeres. Før grafikeren går i gang, skal I altså vide hvilket socialt medie, hjemmeside eller magasin som annoncen skal indgå i. Hvis der er tale om en fysisk annonce i et magasin, skal formatet udarbejdes efter antal spalter x højden på annoncen i millimeter. Derudover skal det tydeliggøres, om annoncen skal være i sort/hvid eller farver.

Kontakt os endelig, så finder vi i fællesskab ud af det rette format for annoncen.

Design-uden-navn-2.png

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave. Så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed en god løsning og den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det så er digitaltryk eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på og får den løsning de havde tænkt sig.

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave i gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Hvorfor-vaelge-os.png

Ønsker du at annoncere i Magasinet Feinschmecker?

Bliv en del af Magasinet Feinschmecker, Magasinet Feinschmeckers eksklusive livsstils- og shoppingmagasin, der bl.a. fokuserer på mode, mad, bolig, design, skønhed, fordybelse og oplevelser. Magasinet trykkes i 20.000 eksemplarer og fordeles i mere end 225 butikker, caféer, saloner, klinikker, supermarkeder m.m. hvor alle interesserede kan tage deres eget gratis eksemplar med hjem. Postomdeles i visse byer. Magasinet udkommer 5 gange om året – påske, forår, sommer, efterår og jul. Det er både muligt at købe klassiske annoncer eller profilannoncer, der fortæller om, hvad netop din forretning har på hylderne lige nu.Allerbedst: Annoncering sker altid til faste, lave og transparente priser. Vi har hverken tårnhøje listepriser eller mærkelige rabatter, som ingen kan gennemskue.Priserne er som følger pr. annonce og alle priser er ex. moms.

Annonce priser og størrelser:
· 1/4 annonce 100x133mm (bxh) 1 gang kr. 1495,- 3 gange kr. 1295,- 5 gange kr. 1200,-
· 1/2 annonce (Vandret el. lodret) Vandret 205x133mm eller lodret 100x297mm (bxh) 1 gang kr. 2595,- 3 gange kr. 1995,- 5 gange kr. 1895,-
· 1/1 annonce 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) 1 gang kr. 4900,- 3 gange kr. 3595,- 5 gange kr. 3395,-
· 1/1 profilannonce 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) Incl Journalist. Fotograf kr. 875,- (1 time) ex. moms og kørsel 1 gang kr. 3995,-
· Dobbelt side profilannonce 2x 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) Incl Journalist. Fotograf kr. 875,- (1 time) ex. moms og kørsel kr. 6995,- 

Særplaceringer i magasinet koster lidt ekstra:
· Side 2 + 4 + 6 + 8 kr. 5995,-
· Side 3 + 5 + 7 + 9 kr. 6995,-
· Indersiden af bagsiden kr. 8995,-
· Alle priser er ex. moms

 

Udgivelser i 2023: uge 10, 18, 28, 38 og 48

Årsaftale
Ved årsaftale på 3 eller 5 numre i træk, er der ydet en rabat, jo flere annoncer du booker des billigere bliver det. En årsaftale kan godt sammensættes af forskellige størrelser og forskellige typer af annoncer.

Hvordan fungerer de små annoncer?
Halvsider og trediedelsider i Magasinet Feinschmecker sælges altid som klassiske annoncer. En halvside koster 2.595,- pr. gang, og en trediedelside kun kr. 1.795,- (alle priser er ex. moms) Prisen inkluderer både sparring om teksten samt det grafiske arbejde, som udføres af vores professionelle grafikere.

Hvordan fungerer de store annoncer?
En helside eller en dobbeltside i Magasinet Feinschmecker kan enten laves som en klassisk annonce eller en profilannonce, dvs. en annonce, der minder om en artikel.

Prisen for annoncer og profilannoncer er ikke ens, og vi bistår gerne med grafisk assistance. Det er alt sammen inkluderet i prisen.

Skal man vælge en klassisk annonce eller en artikel-lignende annonce?
Det er smag og behag, om man foretrækker en klassisk annonce eller en profilannonce. Klassiske annoncer er gode til at vise produkter frem eller til at skabe en enkel form for blikfang.

Profilannoncer er derimod gode til at fortælle historier. Fordi annoncen ligner en artikel, er der god plads til at få sine budskaber frem. Samtidig kan man skabe en meget personlig fortælling, ligesom man kan sætte et ansigt på sin butik, hvilket mange kunder godt kan lide.

Hvem skriver teksten til profilannoncerne?
Det gør en af vores dygtige journalister og det er inkluderet i prisen. 

Hvordan fungerer fotografering?
Det er meget vigtigt, at alle billederne i Magasinet Feinschmecker ser super professionelle ud, så magasinet bliver lækkert at bladre i, og læserne får lyst til at læse mere. 

Til profilannoncerne kan du booke en af vores fotografer, som kan skabe det helt rigtige udtryk i billederne, som passer til teksten og netop din butik eller virksomhed. Prisen inkluderer både selve fotograferingen, efterfølgende billedbehandling i Photoshop samt også rettighederne til billederne, således at de frit kan anvendes i jeres egen markedsføring på fx. hjemmeside eller sociale medier. Det er alt sammen inkluderet i prisen.

Er der alene tale om produkter – ikke mennesker – kan vi godt bruge billeder taget med en almindelig iPhone, hvis vi ikke kan finde professionelle billeder. I det tilfælde kører vi billederne gennem Photoshop, så vi kan justere farver og lys eller evt. også fjerne baggrunden for at gøre billedet mere indbydende. Alt det gør vi gratis.

Vær med til at styrke det lokale handelsliv. Kontakt os i dag!

Se mere inde på: www.strandvejsmagasin.dk
Eller find os på Facebook eller Instagram: @magasinetfeinschmecker
Du er velkommen til at kontakte vores sælger Helle på mail hl@magasinetfeinschmecker.dk eller på telefon 52 301 085.

1.png
2.png
3.png
4.png

Ønsker du at annoncere i magasinet Ældre Sagen?

Ældre Sagen er medlemsmagasin for mere end 865.000 medlemmer i foreningen. Magasinet informerer og underholder læserne i et indbydende layout med den gode balance mellem billeder og artikler. Indholdet er om det gode liv i opdelte sektioner om mennesker, politik og indsigt.

Læsertallet er i alt 972.000* og med et oplag på 653.000 er magasinet Danmarks største postomdelte magasin.

Læserne
Ældre Sagen målretter magasinet mod aldersgruppen 50+. Læserprofilen er voksne mennesker på eller udenfor arbejdsmarkedet med mod på livet og råd til at nyde, rejse, opleve. De er således storforbrugere af alt slags kultur, rejser, sundhedstilbud og meget andet.

Udgivelse
Ældre sagen udkommer 6 gange årligt og distribueres direkte til medlemmerne med post.

Annoncer
Med Ældre Sagen møder annoncørerne både de ældre på pension og efterløn samt de lidt yngre, der er på vej til at blive ældre. Annoncer bliver også set uden for medlemskredsen af beslutningstagere, politikere og andre meningsdannere.

Annonce priser og størrelser:
Oplag fra 0001 – 5000 stk.
· 1/4 kr. 1695,-
· 1/2 kr. 2695,-
· 1/1 annonce kr. 4395,-

Oplag fra 5001 – 10.000 stk.
· 1/4 kr. 2195,-
· 1/2 kr. 3795,-
· 1/1 annonce kr. 6295,-

Oplag fra 10.001 – 15.000 stk.
· 1/4 kr. 2695,-
· 1/2 kr. 4895,-
· 1/1 annonce kr. 8195,-

Oplag fra 15.001 →
· 1/4 kr. 4695,-
· 1/2 kr. 8695,-
· 1/1 annonce kr. 14.250,-

Se aktivitetsprogrammet for Ældre Sagen på deres hjemmeside: https://www.aeldresagen.dk/frivilligportalen/pr-og-kommunikation/aktuelle-kampagner/kom-og-vaer-med/bestil-annonce 

Se mere inde på: https://www.aeldresagen.dk/
Eller find Ældre Sagen på Facebook eller Instagram: @aeldresagen
Du er velkommen til at kontakte Pandrup Grafisk Produktion på bm@pandrup-grafisk.dk eller på telefon 96 730 200.

Eksempel Ældre sagen

Ønsker du at annoncere i magasinet Turistguiden?

Turistguiden “Det sker i Jammerbugten” 2023-2024

Turistguiden gælder hele kalenderåret på den måde, at vi publicerer en udgave som dækker fra maj 2023 og til og med april måned 2024. Turistguiden vil i år blive trykt i 20.000 eksemplarer. 

Turistguiden distribueres til ca. 80 besøgsmål i Jammerbugten samt en online udgave på www.visitjammerbugten.dk. Derudover 

Annonce priser og størrelser:

(Gallerier, spisesteder, overnatningssteder eller aktive naturoplevelser ) kr. 250,- ex. moms
· 1/4 annonce 95x67mm (bxh) kr. 1995,- ex. moms
· 1/2 annonce 95x136mm (bxh) kr. 3650,- ex. moms
· 1/1 annonce 195x136mm (bxh) kr. 6695,- ex. moms
Alle priser er inkl. grafisk arbejde og distribution, excl.moms.

Udgivelser i 2023: Uge 17/18

Du er velkommen til at kontakte vores salgschef Flemming på mail: fdj@pandrup-grafisk.dk  eller på telefon: 22 113 380. Eller Betina på mail: bm@pandrup-grafisk.dk eller på telefon: 96 730 200.

Eksempel Turistguiden