Bannerreklame

Bannere med tryk er perfekt til dig, der vil opnå maksimal synlighed. Bannere er nemlig perfekte til større reklamearealer, som loftshængt reklame og som afskærmning på fx stilladser.

Bannerreklame til ethvert formål fra Pandrup Grafisk

Reklamer i det offentlige, fysiske rum er stærkt centrale, når der tales om marketing. Det har stor strategisk betydning for virksomheder, institutioner eller organisationer, hvor det er altafgørende med en visuel tilstedeværelse. Det medfører nemlig indsigt og interesse hos modtageren. Et veldesignet banner bidrager til troværdighed og skaber merværdi, hvilket er essentielt i kampen om kontakt og relationsdannelse.

Trykte bannere bruges til mange formål, men helt naturligt er det super oplagt til at reklamere for virksomhedens, foreningens eller klubbens budskaber.

Hvilken størrelse, materiale, design og meget andet tager vi dialogen om inden I vælger jeres endelige bannerreklame; og vi er helt med på, at alt afhænger meget af jeres behov og budget.

5-1.jpg

Hvor store skal trykte reklamebannere være?

Det meste er muligt! Hos Pandrup-grafisk har vi erfaringer med at fremstille bannere lige fra helt små og op til større, trykte bannere, som vi sætter sammen af “paneler”. Således vil effekten være, at banneret faktisk kan kommet til at dække en hel bygning. Vi finder den rigtige størrelse for jer, til at udtrykke budskabet bedst.

Hvilket materiale er bedst til banneret?

Der findes bannere i forskellige typer materiale: stof-, presennings- og stilladsbannere, der hver har deres egenskaber. Herunder kan der læses om de forskellige slags, så I kan få en idé om den bedste type banner til jeres behov.

White-wall-near-the-windows_Page-1_2-from-cover-fb.png

Stofbannere

Der er flere overvejelser at gøre sig, inden man køber sit reklamebanner, for vi ved f.eks. at stofbannere fremstår lidt mere matte grundet stoffets opbygning, og så skal man også være opmærksom på, at stoffet godt kan strække sig op til flere centimeter; derfor er den gode og rådgivende dialog med os vigtig for det endelige resultat.

Stofbannere giver rigtig mange muligheder for et unikt design. Vælger i f.eks. et motiv, kan jeres reklame stofbannere også anvendes som dug på jeres stålbord til messen eller i receptionen. I kan desuden nemt og hurtigt tilpasse jeres budskaber, f.eks. ud fra jeres årshjul i virksomheden. Reklamebannere kan selvfølgelig også benyttes som gardiner eller som rumdeler; så med den meget beskedne omkostning der er forbundet med reklamebannere, kan I fornemme, at man får meget synlighed med stor alsidighed for små investeringer.

Skaermbillede-2021-10-25-kl.-11.08.59.png

Det klassiske reklamebanner af presenning

Trykte presenningsbannere ligner typisk den klassiske voksdug, fordi den har en glat, tæt overflade og er helt vandtæt; så kan den holde til det danske vejr. Materialet er også kendt under navnet tarpaulin, som er en type kraftig, vævet polyethylen, hvilket anvendes til tryk, som skal fremvises i dårligt vejr. Det kan dog også sagtens anvendes indendørs.

På presenningsbannere fra Pandrup Grafisk står farverne meget kraftige, tydelige og klare på overfladen, og banneret kan derfor ses tydeligt, så de ønskede reklamebudskaber ikke overses.

Stilladsbannere fra Pandrup Grafisk

Stilladsbannere er kommet for at blive; og dette med god grund. De anvendes nemlig steder, hvor de i Danmark altid er udsat for omskifteligt vejr. Det vil sige, at hvis banneret f.eks. skal hænge mellem to stilladsbukke, mellem to træer eller lignende, har det ingen betydning. Dette skyldes, at materialet vi anvender til dette produkt, består af mange små huller, så vejret kan trænge igennem. På den måde bliver banneret ikke flået i stykker. I skal ikke være bekymrede for, hvilken effekt dette har for bannerets udseende; selv på relativ tæt afstand ses hullerne i reklamebanneret ikke. Vi har massiv erfaring med stilladsbannere, og de kan udnyttes til rigtig mange formål, fordi de super nemt kan spændes op mellem egnede stænger, og således anvendes som blandt andet indhegninger, afspærringer m.m. Bannere af presenning på stilladser eller draperet over indgange og parkeringsområder kan skabe stor opmærksomhed.

Mural-wall_linkedin-cover.png

Hvorfor vælge Pandrup Grafisk?

Uanset anledningen for banneret, sørger vi for et professionelt design, med den formidling der efterspørges. Med den rette kvalitet og et veludført ydre, vil bannerets modtagelse være vellykket. Denne succes baseres selvfølgelig altid på jeres ønskede budskab eller statement; f.eks. til politiske valgperioder, motionsløb, nyheder, facader til supermarkeder m.m.

Herved efterlader banneret et indtryk, der adskiller sig fra hverdagen og andre reklamer. Det er kun fantasien der sætter grænser med reklamebannere, og vi vil gerne hjælpe jer med at nå jeres mål.

Praktisk erfaring med kvalitet

Vi gør trykte bannere overkommelige, fordi vi køber i store mængder, og videregiver besparelserne til jer. Vores bannere holder i årevis takket være deres super slidstærke vinylmateriale. Uanset om det er et stort mærke eller en mindre virksomhed, får I et banner af høj kvalitet. Vi er eksperter i bannere, så hvis I har brug for et, vil I blive glade for, at I henvendte jer til os.

Vi har trykt bannere og udlejet dem til kunder i over 20 år, og vores matematik- og designteams hjælper jer med ethvert problem under produktionen eller installationen. Bannerne trykkes i fire forskellige farver, med Keter i top og bund så banneret kan trækkes ind via slidser. Der inkluderes sejlringe, og bannerne er klar ca. 8 dage efter korrektur godkendelse.

Portrait-sign-near-the-coffee-bar_Page-2_2-from-Roll-up-banner-850-x-2000-mm.png

Ring i dag for at komme i gang

Hvis I er på udkig efter bannere, skal I ringe til os!

Husk! Ved Pandrup Grafisk har vi præcis den løsning, der skal til, stort set lige meget hvad I drømmer om. Så tag fat på os, og vi vil altid gøre det bedste for at dele vores erfaringer, så I herved opnår en kompetent vejledning til løsningen. Vores essentielle opgave er at påklæde jer på som afsendere, så jeres budskab og formål kommer tydeligt til udtryk, og bliver set. Alt sammen med en service der gør det let og bekvemt.

Landscape-billboard_Page-1_2-from-Vi.png