Annoncer i Magasinet Nordjylland

AdobeStock_217454434-scaled.jpeg
AdobeStock_312396748-scaled.jpeg

Ønsker du at annoncere i  Magasinet Nordjylland?

Magasinet Nordjylland – et redskab til øget omsætning, dynamik og trivsel i hele landsdelen

Vi glæder os til at præsentere første nummer af Magasinet Nordjylland ved påsketid næste år. Vi tror og håber, det vil blive taget godt imod og bidrage til en endnu bedre kontakt mellem landsdelens virksomheder og deres både nuværende og kommende potentielle kunder. Sammen kan vi være med til at gøre Nordjylland til et endnu bedre sted at bo, arbejde og leve. Med Magasinet Nordjylland er det vores ambition at bidrage til øget omsætning, dynamik og trivsel over en bred front.

Dækningsområdet øges markant
Vi har således besluttet at opgradere magasinet, så dækningsområdet bliver øget markant til at omfatte hele Nordjylland. Det betyder større oplag, flere læsere og dermed også en endnu bedre platform for brugerne af magasinet til at få deres budskab ud til et meget bredt forum. Fra nytår skifter det nuværende magasin derfor navn til ”Magasinet Nordjylland”. Det vil blive distribueret i hele landsdelen til alle relevante steder, hvor der kommer mange mennesker. Hvor der færdes mange mennesker vil der også være fremlagt store stakke af Magasinet Nordjylland lige til at tage med sig hjem med masser af godt læsestof og gode tilbud fra en bred kreds af annoncører. Med andre ord: Der bliver tale om et større og bredere magasin både på indholdssiden, og hvad angår den målgruppe, magasinet henvender sig til. Det kommer til at omfatte alle dele, hjørner og kroge af den nordjyske region – herunder også de større byer som Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev samt naturligvis alle de nordjyske turistdestinationer på såvel vestkysten som østkysten og hele Limfjordsområdet.

Annonce priser og størrelser:
1/4 annonce 89x127mm (bxh) kr. 2.495,-
1/2 annonce 185x127mm (bxh) kr. 4.495,-
1/1 annonce 205x280mm (bxh) kr. 7.495,-
+ mulighed for 2 siders gratis omtale
Alle priser er inkl. grafisk arbejde og distribution, excl.moms.

Ved årsaftaler ydes der rabat på alle priser. En årsaftale kan godt sammensættes af forskellige størrelser og forskellige typer af annoncer.

Udgivelser i 2022: Uge 14, 26, 41 og 48

10 værdier ved annoncering i Magasin Nordjylland

  • Mulighed for at sende til en stor gruppe modtagere
  • Levetid for annoncen (levedygtighed)
  • Mulighed for at læse uden wi-fi
  • Længere levetid for magasin kontra avis
  • Mulighed for segmentering
  • Høj kvalitet (papir, blækkvalitet og fuldfarve)
  • Relevant flere måneder efter
  • Højere investeringsafkast
  • Højt niveau af læsermedvirkning (læses af niche-entusiaster)
  • 30.000 oplag

Hvordan fungere fotografering?
Er der alene tale om produkter – ikke mennesker – kan vi godt bruge billeder taget med en almindelig iPhone (de skal bare være i en høj opløsning), hvis vi ikke kan finde professionelle billeder.

Det er meget vigtigt, at alle billederne i Magasinet Nordjylland ser professionelle ud, så magasinet bliver lækkert at bladre i, og læserne får lyst til at læse mere.

I det tilfælde kører vi billederne igennem Photoshop, så vi kan justere farver og lys eller evt. også fjerne baggrunden for at gøre billedet mere indbydende. Alt det gør vi gratis.

Se mere inde på: www.magasinetnordjylland.dk
Eller find os på Facebook eller Instagram: @Magasinetnordjylland
Du er velkommen til at kontakte vores sælger Flemming på mail fdj@pandrup-grafisk.dk eller på telefon 22 113 380.