Julekalender

Julekalender fra pandrup-grafisk.dk

Skal din virksomhed have lavet julekalendere, så står vi gerne til rådighed både med design og indhold. De fleste mennesker tænker tilbage på julekalendere med dejlige og nostalgiske minder fra barndommen. Det er en følelse I kan genskabe, ved at tilbyde kunder en julekalender fra jeres virksomhed eller butik.

En julekalender er en fantastisk mulighed for at skabe mange kunder. Julen er associeret med god stemning og varme, og derfor er det en fordel for virksomheder at deltage i julehyggen med en julekalender til forbrugerne. I kan som kunder helt selv vælge, hvad der skal være i lågerne og på forside samt bagside.

US-Letter-85_-x-11_-paper-with-changeable-color_Page-5_6-from-Kalender-eksempler.png

Julekalendere til detailhandlen er en stor succes

Julen er fyldt med mange begivenheder, der kræver fristende mad og drikke til gæster, julegaver samt festlig pynt. En julekalender er derfor en oplagt tilføjelse til detailhandlen, da kunderne i forvejen forbruger meget i december måned. Ved at tilføje forbrugsgoder bag lågerne, bidrager det til mersalg, idet kunderne vil komme for at indløse deres tilbud.

Et godt tilbud er ikke til at stå for; især i juletiden hvor der bruges mange penge, og kunderne gerne vil spare mest muligt på deres indkøbsture. Vær derfor den detailhandel kunderne søger hen til fremfor andre grundet jeres gode julekalender-tilbud.

US-Letter-85_-x-11_-paper-with-changeable-color_Skaermbillede-2022-05-17-kl.-11.03.54.png

Pandrup Grafisk julekalender

Vi sørger for, at jeres virksomhed eller butik får den smukkeste julekalender i år. Pandrup Grafisk er en virksomhed med ekspertviden indenfor grafik, og har stor erfaring med at nå ud til lige præcis den modtager, I efterspørger.

Praktisk fungerer processen ved, at I som kunder indsender idéer til 24 låger. Så står vi får at udarbejde design og layout, så jeres julekalendere vil sprede julestemning i mange hjem. Hvis I er interesserede, så husk at der skal bestilles fra 1000 stk. og op, hvilket faktisk betegnes som en mindre ordre.

A4-sheet-in-the-hands-of-a-girl_Julekalender.png

Julekalendere butik

Er du ejer af en butik? Få det meste ud af højsæsonen ved at nå ud til dine kunder med en julekalender. Det er en formidabel mulighed for at skabe en personlig forbindelse til dine kunder. Gode tilbud og konkurrencer drager kunderne ind i butikken, hvilket også skaber fokus på dine andre varer. Det er en super mulighed, da kunderne kan få øje på den julegave de manglede at få indkøbt i samme forbindelse.

En julekalender skaber omtale og eksponering i hjemmene, eftersom de fleste hjem er fyldt med gæster i juletiden. Det er altså en nyttig investering, da julekalenderen også fungerer som visuel reklame for butikken.

A4-210x297mm-paper-in-the-hands-of-a-man_Page-6_6-from-Kalender-eksempler.png

Hvorfor skal du vælge Pandrup Grafisk ?

Du skal vælge os for en eksklusiv julekalender, der får jeres virksomhed til at stråle, og øger julesalget. Vi har den viden og erfaring der er brug for, så I kan nå ud til så mange kunder som muligt. Vi står for det praktiske og den rette æstetik, og indgår i en åben dialog om jeres ønsker. Kontakt os gerne med spørgsmål eller for en samtale om jeres behov. Vores mål er at give jer og kunderne den bedste jul; både hvad angår salg og den hyggelige stemning.

Hvorfor-vaelge-os.png
Skal vi hjælpe dig videre?

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgav. Så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed en god løsning og den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det så er digitaltryk eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på og får den løsning de havde tænkt sig.

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave i gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

US-Letter-85_-x-11_-paper-with-changeable-color_Page-1_6-from-Kalender-eksempler.png