Digitaltryk

Som full-service virksomhed kan Pandrup Grafisk Produktion tilbyde alle led i processen fra en tryksags tilblivelse til den er leveret til dig.

Kuverter-scaled.jpg

Kuverter, Brevpapir

Blokke-scaled.jpg

Blokke

Formular-scaled.jpg

Formular

Omslagsmapper-scaled.jpg

Omslagsmapper

Digitaltryk hos Pandrup Grafisk

Vores vision er at tilbyde kvalitetstrykning inden for alle typer af tryksager og ikke mindst at kreere og udforme klare budskaber samt et visionært harmonisk udtryk.

Vi mestrer de kreative løsninger, og tilbyder et hav af muligheder indenfor grafiske og kvalitetsmæssige valg. Vi hjælper dig med alt fra plakater til visitkort uanset geografisk placering i Danmark. Vi leverer til virksomheder i både Aalborg, Aarhus, Odense og København, hvoraf mange af dem er trofaste kunder, som ofte vender tilbage.

Vi gør flittigt brug af en række faste underleverandører. Det vigtigste er, at vi kan levere alt inden for grafisk arbejde og vore kunder dermed ikke skal shoppe rundt, for at finde produkter ved forskellige leverandører…

Kontakt os her

Brevpapir.jpg

Pandrup Grafisk leverer full-service til de rigtige priser inden for tryk.

Vi tilbyder også en bred vifte af kvalitetstryksager i digitaltryk. Denne trykteknik har mange fordele, f.eks.:

  • · Ved et mindre oplag.
  • · Ved ekstra hurtig levering.
  • · Ved variable data hvor tryksagen er tilpasset den enkelte kunde.
A4-210x297mm-portrait-papers_Page-1_2-from-postkort-105-×-148mm.png

Massere muligheder med digitaltryk

Digitaltryk kan opstartes hurtigt, og der kan printes direkte fra en pdf-fil eller et Word dokument. Digitaltryk åbner op for mange muligheder, fordi det i princippet minder om en stor kopimaskine med farve. Der tilføjes et digitalt input i trykmaskinen, og så går selve trykningen i gang.

Det er derved en trykmetode med mindre opstartsomkostninger end ved andre trykmaskiner, fordi der ikke behøves en filmfremstilling, filmmontage eller pladefremstilling. Det vil sige at produktionstiden også sænkes, hvilket er til stor fordel for kunderne, da de med kort varsel kan bestille det antal tryksager, de har brug for med hurtig levering.

Desuden er digitaltryk den mest velegnede til mindre oplag, fordi den både er fleksibel og mere økonomisk for jer som kunder set i forhold til f.eks. offsettryk. Digitaltryk muliggør også produktion af variable data, hvilket vil sige at du kan printe varieret information der for eksempel har forskellige formål såsom lodnumre, eller information der henvender sig til forskellige målgrupper.

Det kan også være produkter med en specifik nummerering eller med personlige appeller. Vi trykker op til A3 i overstørrelse, så der er potentiale for mange slags produkter.

8-1.jpg

Hvad egner digitaltryk sig til?

Digitaltryk er som førnævnt særligt velegnet til mindre oplæg, fordi det her er den billigste metode for kunden. Digitaltryk anvendes ofte til mindre opgaver, der ikke betegnes som avancerede. Dette medfører, at opgaverne ofte kan leveres med dags varsel. Hvis der sammenlignes med offsettryk, kan digitaltryk siges at være i en lidt lavere kvalitet. Ofte er den kvalitetsmæssige forskel dog så lille, at det er vanskeligt for den gennemsnitlige forbruger at se forskel. For at opsummere egner digitaltryk sig altså til dig som:

  • · Vil have en billig metode til mindre oplæg
  • · Gerne vil modtage ordren hurtigt fra den er afgivet
  • · Ikke har behov for de mest avancerede værktøjer
  • · Vil implementere variable data
  • · Vil trykke på papirmaterialer
Landscape-certificate_Kaerlig-hilsen.png

Eksempler på opgaver Pandrup Grafisk kan klare for dig

Som det ses øverst på siden, kan vi både trykke kuverter og brevpapir, blokke, formularer og omslagsmapper.

Dette er alle essentielle produkter for en virksomhed, der vil udstråle autoritet og faglighed, og som er bevidste om signifikansen ved et produkt som en veludført formular. Vi har erfaring med mange slags tryksager, og det er derfor sjældent, at der er en opgave, vi ikke kan udføre. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller tvivl om din opgaves udførelse; vi kan klare de fleste projekter.

Blokke-scaled.jpg

Gode digitaltryks løsninger

Vi står klar til at tilbyde virksomheder gode løsninger, alt efter hvilken opgave der er tale om. Uanset hvilken idé eller hvilket ønske I måtte have i tankerne, har vi højst sandsynligt et svar på, hvordan dette kunne se ud. Kontakt os derfor gerne for en dialog, så finder vi det bedste tilbud til jer.

Formater vi kan levere i

Vi tilbyder mange slags formater til hvilken som helst tryksag. Vi forstår vigtigheden ved at skille sig ud som virksomhed; om det så er på brevpapiret eller formularen. Derudover er det vigtigt, at formatet er tilpasset jeres specifikke behov. Kig gerne vores billedeksempler igennem her på siden, for inspiration til lige præcis det produkt I efterspørger.

visitkort-foto.jpg

Pantone-farver

Indenfor digitaltryk anvendes der kun CMYK-farver, hvorimod offsettryk både kan anvende CMYK- og Pantone-farver. Eftersom at digitaltryk kun anvender CMYK-farver, benyttes metoden mest til papir og reklameartikler i papir, da farven skal blandes direkte på overfladen. Digitaltryk er derfor ikke den mest anvendelige metode til tryk på plast eller lignende materialer. CMYK-farver giver dog rig mulighed for mange farvekombinationer på papir, så mon ikke vi kan finde ud af et design, der passer jer.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.29.04.png

Markedsfør din virksomhed med trykte materialer sammen med Pandrup Grafisk

Der er intet der stråler professionalisme som tryksager designet efter virksomhedens visuelle identitet. Brevpapir med jeres logo samt essentielle kontaktoplysninger udtrykker grundighed og en forståelse for detaljer. Ligeså kan I med fordel markedsføre jeres virksomhed med lignende print på mapper, blokke eller jeres formularer. Trykte materialer signalerer en stærk og betydelig virksomhed overfor modtagerne, og samtidig synliggøres jeres virksomhed gennem funktionelle produkter.

Portrait-soft-cover-book-9x7-in-the-hands-of-a-woman_Page-1_4-from-Aarets-event-Instagram-opslag.png

Netop derfor kan vi klare alle tryksager

Vi trykker alle jeres produkter internt i huset, og er derfor med under hele processen. Dette skaber større frihed under produktionen, og kombineret med vores erfaring muliggør det skabelsen af rigtig mange slags trykvarer. Vores ansatte er uddannede, og har mangeårig praktisk erfaring, så du kan trygt overlade dine opgaver til Pandrup Grafisk Produktion.

Portrait-soft-cover-book-10x8-in-the-hands-of-a-woman_Beige-Elegant-Aesthetic-Autumn-October-2022-Calendar.png

Hvorfor skal du vælge Pandrup Grafisk?

Du skal først og fremmest vælge os for en pålidelig service, hvor vi spørger ind til jeres behov og ønsker gennem en dialog, og tager jer i hånden under hele processen. Vi har en omfattende ekspertise og viden, hvilket skaber mange muligheder for jeres produkter, så I kan få resultatet, præcis som I ønsker.

Vores ekspertise indenfor både produktion og design sikrer også en høj standard og kvalitet, så jeres tryksager fremstår bedst muligt for jeres modtagere. Vores designproces og produktion er effektiv, med henblik på at I hurtigst muligt kan modtage jeres varer. Vi søger hele tiden at handle således, at vi opnår troværdighed hos jer som kunder, da dette er altafgørende for vores opfattelse af en god service.

Hvorfor-vaelge-os.png

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave. Så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed en god løsning og den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det så er digitaltryk eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på og får den løsning de havde tænkt sig.

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave i gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-10.15.34.png