GRAFISK DESIGN

Pandrup Grafisk Produktion har gennem mange år designet og trykt diverse tryksager med stor succes. Vi har udviklet os fra at være et lille firma til at have kunder i hele Danmark.

Grafisk Design

Vi har øje for det visuelle og designer alt fra visitkort til kalendere. Hos os kan du komme med dine egne kreative ideer, og få hjælp til videreudvikling. Du kan også starte helt fra bunden og overlade alt det kreative arbejde til os. Et lækkert design styrker troværdigheden i et hvert firma og fremstillingen er altafgørende for, hvordan kunder ser på en virksomhed. Et godt design og stærk grafisk identitet vil virke genkendeligt for kunder, og vil på den måde skabe nærvær mellem kunderne og virksomheden.

Førstehåndsindtrykket er altafgørende for relationerne mellem en kunde og et firma. Præsentér derfor kunderne for et flot grafisk designet logo eller kvalitetsbevidste visitkort. Vi hjælper dig med alle former for tryksager. Et godt førstehåndsindtryk kan i sidste ende spare dig penge, når først grundlaget for din virksomhed er skabt.

Kontakt os her

Magasiner-scaled.jpg

Kalender

Få lavet en bordkalender, vægkalender, planlægningskalender, klassisk kalender elller en hængekalender. Kun fantasien sætter grænser, og vi hjælper dig hele vejen til hvilken strørrelse, hvilket papir, farvetryk og produktionstiden.

Læs mere

Kalender-scaled.jpg

Brochurer

En brochure giver kunderne god mulighed for at læse mere om lige præcis det, som din virksomhed kan tilbyde. En brochures læselighed og grafiske ydre er ofte forudbestemmende for, hvorvidt kunden  ønsker at benytte et firma eller ej. Læser kunden om netop din virksomhed i en brochure bliver det førstehåndsindtrykket af virksomhedens kvalitet og professionalisme. Derfor er det vigtig fra start af at give et godt indtryk.

Hvorvidt din virksomhed er beliggende i Aalborg, Aarhus, Odense eller i København, producere vi et tilfredsstillende resultat, som kan vise din virksomhed fra den bedste side.

Ring og hør mere eller book et uforpligtende møde. Så taler vi om dine ideer.

Læs mere

Brochure-2.jpg

Magasiner

Vi har som noget særligt specialiseret os i udgivelser af kommercielle magasiner. Magasiner er vundet meget frem i det moderne samfund. Hos Pandrup Grafisk Produktion ApS sætter vi en ære i at levere et velovervejet produkt. Vi er kvalitetsbevidste i alle vores valg.

Magasiner kan trykkes og designes på mange forskellige måder. Har du ideer til et design, står vi klar med gode råd og eventuelle optimerings råd. Har du behov for hjælp eller inputs i forhold til opsætning vil vores grafiker glædeligt fremvise ideer til dit magasin.

Vores produktion omfatter Danmarks største byer Aalborg, Aarhus, Odense og København. Har du en efterspørgsel, har du altid mulighed for at kontakte os, hvorved vi forhåbentlig kan være behjælpelige. Du er også altid velkommen til at booke et uforpligtende møde for at høre nærmere om pris, forløb eller eventuelle andre spørgsmål.

Læs mere

pexels-cottonbro-3205480-scaled.jpg

Visitkort

Visitkort er i dag blevet en fast tradition i virksomhedsmiljøet. Med et visitkort kan du hurtigt og nemt videregive de vigtigste oplysninger for en fremtidig aftale. Et visitkort er bare første skridt på vejen til en god handel.

Hos Pandrup Grafisk Produktion laver og trykker vi visitkort af høj kvalitet og med et personligt særpræg. Vi producere for kunder over hele landet i storbyer som Aalborg, Aarhus, Odense og København såvel som de mindre byer og vi har flere års erfaring med emnet. Under alle processer i færdiggørelsen af visitkort er vi 100 procent professionelle omkring vores valg. Lige fra designfasen til under selve trykfasen levere vi de gode resultater.

Vi tilbyder skræddersyet løsninger således at dine visitkort repræsenterer dig og dit ansigt udadtil.

Læs mere

Design-uden-navn-8-1.png

Plakater

Hos Pandrup Grafisk Produktion kan vi levere plakatprint og posters til alle formål. Vi sikre altid et perfekt tryk, der er visuelt indbydende.

Skal du have mere end en, så spare du fremfor at købe én af gangen.

Plakater er nok den mest simple og fleksible tryksag ved siden af løsblade/flyers, dog med den afgørende forskel, at plakat tryk kan være meget store.

Læs mere

Plakat-scaled.jpg

Tilbudsfoldere

Ønsker du målrettet og direkte reklame, kan vi hjælpe dig ud fra vores omfattende kompetencer og store erfaring inden for området. Hvad end du kommer fra Aalborg, Aarhus, Odense eller København, står vi altid til rådighed. Vi vil til en hver tid hjælpe og rådgive dig, og hvis du ønsker et uforpligtende møde, så kommer vi gerne forbi.

Vi har mange trofaste kunder, som vi producerer uge- eller månedstilbud for. De færdige reklamer husstandsomdeles i udvalgte postdistrikter rundt omkring i Danmark. Du kan med fordel benytte os som totalleverandør af din reklame- eller tilbudsfolder.

Pandrup Grafisk Produktion vil altid hjælpe med at få din reklame ud til forbrugerne.

Læs mere

Meny-scaled.jpg

Annoncer

Annoncer er rigtig gode til at sprede dit budskab lokalt. En god annonce skaber opmærksomhed og skiller sig ud. Samtidig er den med til at skabe interesse for dit produkt eller din virksomhed – og gerne købelyst. Når du vælger at bruge dine hårdttjente penge og din energi på indrykning af en annonce, er det aller vigtigste for dig at annoncen virker! Ellers kan du jo ligeså godt lægge dine penge og dit fokus et andet sted. Annoncer skal designes så de skiller sig ud – og så budskabet fortælles kort og præcist. Annoncer er helt fantastiske formidlere af den gode historie. De har masser af fordele og uendelige muligheder, hvad enten det ønskede mål er: at skabe mersalg, større loyalitet blandt eksisterende kunder eller om at udbrede kendskabet til din virksomhed.

Læs mere

Annoncer-scaled.jpg