GRAFISK DESIGN

Pandrup Grafisk Produktion har gennem mange år designet og trykt diverse tryksager med stor succes. Vi har udviklet os fra at være et lille firma til at have kunder i hele Danmark.

1-1.jpg

Kalender 2023

8-1.jpg

Brochurer

visitkort-some.jpg

Visitkort

blue-grey-white-website-front-page.png

Plakater

Meny-scaled.jpg

Flyers, Foldere

9-1.jpg

Grafiske annoncer

Grafisk Design fra Pandrup Grafisk

Vi har øje for det visuelle, og designer alt fra visitkort til kalendere. Hos os kan du komme med dine egne kreative ideer, og få hjælp til videreudvikling. Du kan også starte helt fra bunden og overlade alt det kreative arbejde til os. Et lækkert design styrker troværdigheden i ethvert firma, og fremstillingen er altafgørende for hvordan kunder ser på en virksomhed. Et godt design og stærk grafisk identitet vil virke genkendeligt for kunder, og vil på den måde skabe nærvær mellem kunderne og virksomheden.

Førstehåndsindtrykket er essentielt for relationerne mellem en kunde og et firma. Præsentér derfor kunderne for et flot grafisk designet logo eller kvalitetsbevidste visitkort. Vi hjælper dig med alle former for tryksager. Et godt førstehåndsindtryk kan i sidste ende spare dig penge, når først grundlaget for din virksomhed er skabt.

Kontakt os her

A4-210x297mm-portrait-papers_Page-1_2-from-postkort-105-×-148mm.png

Skil dig ud fra mængden med fængende grafisk design

Med et skarpt grafisk design kan et firma virkelig skille sig ud fra mængden og nå ud til potentielle nye kunder. Derfor er det en god investering at samarbejde med en professionel grafiker, som ved præcis hvilke farvekombinationer eller hvilken grafisk opstilling der fanger modtageren.

Glued-portrait-poster-on-the-wall-near-the-elevator_Page-1_8-from-Magasin-Nordjylland-Efteraar-Salgshaefte-8-sider-210-×-297mm.png

Design af magasiner

Et magasin er et kommunikationsprodukt med mulighed for mere skriftligt indhold til jeres modtagere. Her kan I gå mere i detaljer end ved andre former for markedsføringsprodukter, og virkelig få præsenteret det der er vigtigt. Større fokus på detaljeorienterede beskrivelser sætter dog også krav til design og formidling. Uden det rette design kan tekster fremstå uoverskuelige og forvirrende for læseren, hvor vores grafikere kan sørge for et fejlfrit og fuldendt magasin, med lige det udtryk der ønskes.

Portrait-soft-cover-book-9x7-in-the-hands-of-a-woman_Page-1_4-from-Aarets-event-Instagram-opslag.png

Hvad designer vi?

Vi tilbyder alle former for layout, design af logo, løsblademagasiner, visitkort og profileringsmaterialer. Derudover tilbyder vi annonceopsætning.

 

Vi varetager hele produktionsflowet

Vi står klar til at varetage hele produktionsflowet; fra abstrakt idé til færdigt design. Det efterlader jer med mere tid, mens vi sørger for et veludført produkt. Vi er eksperter indenfor designprocesser og tryk.

Portrait-soft-cover-book-9x7-on-the-shelf_Page-1_16-from-instagram-opslag-mn.png

Logodesign

Et logodesign skal reflektere et firma på en unik og ærlig måde. Det skal gerne have forbindelse til firmaets navn, servicen I tilbyder eller selve industrien. Derudover skal det være et simpelt design uden for mange detaljer, da det på den måde er lettere at huske.

Hvorfor skal jeg have et godt logo?

Et firmas logo er det primære en kunde husker, og bruges til at differentiere forskellige mærker fra hinanden. Tænk bare på et gult ”M” formet af to pomfritter; så ved du med det samme, at det er McDonalds, der er tale om. I skal som organisation eller firma hurtigt kunne identificeres visuelt, og huskes efterfølgende.

visitkort-some.jpg

Trykte medier fra pandrup-grafisk

På trods af digitale mediers dominans i kommunikationsverdenen, spiller trykte medier stadig en stor rolle; måske netop fordi de adskiller sig fra de skærme, vi bruger meget af vores tid på. Trykte medier kan tage form som brochurer, visitkorts og meget andet, som kan uddeles lokalt eller på farten. Et flot visitkort giver et godt indtryk, og udstråler professionalisme.

Pandrup grafisk om Digitale medier

En tilstedeværelse på digitale medier er vigtigere end nogensinde før. Vi hjælper jer meget gerne på vej til et gennemført design på jeres hjemmeside, et imponerende banner til jeres Facebook side eller hvad end I måtte mangle.

11x8.5-inch-z-fold-brochure-in-the-beige-scene_Page-7_7-from-brochurer.png

Den grafiske proces

Den grafiske proces starter oftest med en dialog med jer kunder, så vi ved hvilket koncept eller tema I ønsker. Herefter går grafikeren i gang med at undersøge sin visuelle portefølje i forhold til jeres specifikke behov, produktet, eventuelle konkurrenter samt målgruppen. Så begynder grafikeren at udarbejde og raffinere designet, hvilket oftest starter ud med et par skitser. Kunden kan med fordel udvælge den skitse, der passer bedst. Således kan skitsen udvikles og gøres til et færdigt design. Feedback fra kunden er altid vigtigt, for at sikre at designet bliver perfekt.

Fra idé til virkelighed

Der er ofte langt fra en idé til det færdige resultat, når det drejer sig om grafisk design. Særligt hvis det ikke er noget, man har erfaring med. Vi vil gerne gøre jeres idé til realitet, og hjælpe jer med at forkorte processen.

visitkort-keramik.jpg

Sparringen med Pandrup Grafisk

Vi deltager via dialog i udarbejdelsen af jeres ønsker, og finder derfor sammen med kunden frem til det, man ofte “kun” har en fornemmelse af. Det der kan virke som abstrakte eller vage idéer, gøres konkret og virkeligt i en åben og løbende dialog med os. Det centrale i designprocessen er jer, og at jeres tanker eller fornemmelser bliver gjort til virkelighed. Vi skal nok klare det praktiske.

Hvad skal en grafiker kunne?

En grafiker skal kunne imødekomme det design I ønsker. De udarbejder udkast til alle slags trykte- og digitale medier, og er kreative indenfor et uendeligt felt. Vi bruger selvfølgelig kun uddannede grafikere og designere til jeres opgave.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-09.29.08.png

Trænger du til ny inspiration til dit marketingsmateriale?

Selvom I ved, hvad det er I vil udstråle som firma eller organisation, kan det tage tid og energi at udvikle succesfuldt marketingsmateriale. Ved at anvende en af vores grafikere får I et frisk sæt øjne på lige præcis det indhold, I vil have formidlet. Vi står klar til at bidrage med en ny kilde inspiration, så jeres visuelle identitet holdes relevant og opdateret.

Hvorfor skal du vælge pandrup-grafisk?

Vi er specialister indenfor grafik, og alt der omhandler ekstern kommunikation til jeres modtagere. Vi tager opgaven alvorligt, og vi vil med glæde bidrage til opnåelsen af jeres vision og mål gennem de visuelle hjælpemidler.

Udgivelser-i-2022-uge-9-18-26-36-og-47.jpg

SKAL VI HJÆLPE DIG VIDERE?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det er digitaltryk, eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på, og får den løsning de havde tænkt sig.

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave I gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 

Turistguide_NY-scaled.jpg