MAGASINET NORDJYLLAND

Pandrup Grafisk Produktion ApS har i flere år udgivet et kommercielt magasin indeholdende annoncer og redaktionelle omtaler. Det hedder i dag Magasinet Nordjylland

Magasinet Nordjylland

Jammerbugten Magazine hedder nu Magasinet Nordjylland

Magasinet Nordjylland – et redskab til øget omsætning, dynamik og trivsel i hele landsdelen
Vi glæder os til at præsentere første nummer af Magasinet Nordjylland ved påsketid i år. Vi tror og håber, det vil blive taget godt imod og bidrage til en endnu bedre kontakt mellem landsdelens virksomheder og deres både nuværende og kommende potentielle kunder. Sammen kan vi være med til at gøre Nordjylland til et endnu bedre sted at bo, arbejde og leve. Med Magasinet Nordjylland er det vores ambition at bidrage til øget omsætning, dynamik og trivsel over en bred front.

Dækningsområdet øges markant
Vi har således besluttet at opgradere magasinet, så dækningsområdet bliver øget markant til at omfatte hele Nordjylland. Det betyder større oplag, flere læsere og dermed også en endnu bedre platform for brugerne af magasinet til at få deres budskab ud til et meget bredt forum. Fra nytår skifter det nuværende magasin derfor navn til ”Magasinet Nordjylland”. Der vil være et oplag på 30.000 stk. hvor nogle bliver husstandsomdelt i forskellige områder i Nordjylland. Alle annoncører får et mindre oplag til butikken. Hvor der færdes mange mennesker vil der også være fremlagt store stakke af Magasinet Nordjylland lige til at tage med sig hjem med masser af godt læsestof og gode tilbud fra en bred kreds af annoncører. Med andre ord: Der bliver tale om et større og bredere magasin både på indholdssiden, og hvad angår den målgruppe, magasinet henvender sig til. Det kommer til at omfatte alle dele, hjørner og kroge af den nordjyske region – herunder også de større byer som Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev samt naturligvis alle de nordjyske turistdestinationer på såvel vestkysten som østkysten og hele Limfjordsområdet.

Skaermbillede-2021-08-16-kl.-16.54.44.png

Læs Magasinet Nordjylland ved at klikke nedenfor.

Image.jpeg
magasinet-nordjylland-04-22-52-sider-til-web11-scaled.jpg