Flyers & Foldere

I flere år har Pandrup Grafisk Produktion ApS produceret tilbudsfoldere og flyers for butikker i en række af Danmarks største supermarkedskæder.

Flyers, Foldere fra Pandrup Grafisk

Få lavet dine flyers eller foldere hos os. Ønsker du målrettet og direkte reklame, kan vi hjælpe dig ud fra vores omfattende kompetencer og store erfaring indenfor området. Hvad end du kommer fra Aalborg, Aarhus, Odense eller København, står vi altid til rådighed. Vi vil til enhver tid hjælpe og rådgive dig, og hvis du ønsker et uforpligtende møde, så kommer vi gerne forbi.

Vi har mange trofaste kunder, som vi producerer uge- eller månedstilbud for. De færdige reklamer husstandsomdeles i udvalgte postdistrikter rundt omkring i Danmark. Du kan med fordel benytte os som totalleverandør af din reklame- eller tilbudsfolder.

Pandrup Grafisk Produktion vil altid hjælpe med at få din reklame ud til forbrugerne.

Meny-scaled.jpg

Standard-flyers

Standard-flyeren er super oplagt til jer, der har brug for en hurtig designproces, og har med et mindre budget at gøre. Vi tilbyder mange formater, og imødekommer naturligvis jeres visuelle identitet.

Tryk af flyers

Med en lang erfaring indenfor tryksager tilbyder vi utallige muligheder og designforslag, så du kan modtage præcis de flyers der er behov for. Vi trykker i mange farver; 4/4 farver og 4/0, men kontakt os for dialogen om jeres behov og ønsker.

A4-210x297mm-portrait-papers_Page-1_2-from-postkort-105-×-148mm.png

Flyers til markedsføring

Nogle gange er simpel markedsføring den mest effektive metode; mennesker har uddelt budskaber på papir langt tilbage i historien, og gør det stadig den dag i dag, fordi det er en hurtig og virkningsfuld måde at markedsføre sig på.

Billigste flyers

Vores flyers er nogle af de billigste på markedet; også i små oplæg. Her udføres det internt på vores digitaltryk, og ved mindre oplæg kan ofte vi levere indenfor tre dage.

11x8.5-inch-bi-fold-brochure-in-the-blue-scene_Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.48.52.png

Flyer størrelse

Vi tilbyder flyer størrelse helt ned til A6, hvor den største flyer er i A4-format; ønskes der større, henviser vi jer til vores plakater.

Print dine flyers

Hos Pandrup Grafisk er der mulighed for print on demand; det vil sige, at du kan sende en fil med det ønskede design, hvorefter vi sørger for, at du kan gå hen og printe dine flyers selv. Det fungerer til små oplæg, og der er lave startomkostninger.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.59.23.png

Flyer, folder. Hvad skal du vælge?

Som ordet antyder, er en folder foldet én eller flere gange, hvorimod en flyer består af et enkelt stykke papir. Hvad du skal vælge, afhænger derfor af, hvor meget information du har behov for at dele med modtageren, og hvilket budskab du vil ud med.

Hvornår er foldere bedre egnet?

En folder er ofte bedre egnet, når man har mere information at dele, end der kan være på et enkelt stykke papir. Folderen kræver en smule mere fordybelse fra modtagerens side end flyers gør.

Portrait-poster-on-the-wall_Skaermbillede-2022-09-22-kl.-09.20.21.png

Foldere tryk i dit format

Vi sørger for at folderne tilpasses dit format, så designet ser ud præcis som ønsket.

Kvalitet

Vores foldere og flyers er i den bedste papirkvalitet, og vi tilbyder mange gram muligheder netop med henblik på at farverne trykkes eller printes i god kvalitet, og at de kan deles ud hvor som helst uden at blive bøjede eller revet itu.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.56.03.png

Hvorfor skal du vælge Pandrup Grafisk til dine foldere og flyers?

Bestil dine flyers eller foldere hos os, så modtager du dem hurtigt i den bedste kvalitet og til en god pris. Vælg os for en effektiv markedsføring! Kontakt os i dag.

flyers.jpg

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave. Så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed en god løsning og den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det så er digitaltryk eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på og får den løsning de havde tænkt sig.

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave i gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-10.15.34.png