Grafisk design af visitkort fra Pandrup Grafisk

Hos Pandrup Grafisk Produktion laver og trykker vi visitkort af høj kvalitet og med et personligt særpræg.

Visitkort

I denne tid foregår det meste kommunikation digitalt, hvor vi som mennesker næsten bliver overbelastede af de konstante skærm-indtryk; her kan det være en super fordel for dig at gøre brug af en klassisk tradition for at skille dig ud fra konkurrenter ved brug af visitkort.

Visitkortet stammer helt tilbage fra omkring 1700-tallet, og var en del af borgerskabets kutyme ved formelle besøg i private hjem. Visitkortet blev afleveret til stuepigen i entréen, hvorefter man blev vist ind i stuen. Hvis herskabet ikke var hjemme, blev visitkortet gemt til deres hjemkomst, så de vidste der havde været besøg.

I designprocessen kan det virkelig betale sig at tænke kreativt og ud af boksen, når det kommer til design, så kunderne husker dig eller virksomheden. Det er her Pandrup Grafisk kommer ind i billedet; vi er nemlig eksperter indenfor den idérige designproces, og sørger for at dit visitkort er unikt og uforglemmeligt.

Få dit design sat op af vores professionelle designere, der har mange års erfaring og som klæder dig bedst på, når du skal ud at videregive dine vigtige oplysninger for en fremtidig aftale. Et visitkort er blot første skridt på vejen til en god handel.

Visitkortene er en effektiv og økonomisk måde at markedsføre din virksomhed på. De er nemme at have med i tasken eller på messen. Et flot og professionelt visitkort er også en god måde at signalere kvalitet på kun et øjeblik overfor dine kunder.

visitkort-keramik.jpg

Sparring omkring visitkort 

Snak med vores erfarne designere, så de kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, således at dine visitkort repræsenterer dig og dit ansigt udadtil. Vores medarbejdere er altid at træffe på telefonen fra mandag til torsdag fra kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:00.

De kan træffes på mail ole@pandrup-grafisk.dk eller charlotte@pandrup-grafisk.dk når det passer dig.

visitkort-foto.jpg

Print af visitkort

Vi printer dine visitkort her hos Pandrup Grafisk Produktion, så du får en hurtig proces med design, godkendelse, print og levering. De farver der bliver anvendt mest til design af visitkort, er oftest hvid med to andre farver, men man skal selvfølgelig ikke holde sin kreativitet tilbage. Det er vigtigt at dit visitkort afspejler, hvad din virksomheds budskab er. Vi printer med digital print i CMYK-farver i den højeste kvalitet. Da vi laver mange visitkort, kan vi garantere billigt print af visitkort i høj kvalitet.

De forskellige farver symboliserer også hver især noget forskelligt, så det kan vække nogle følelser hos kunden. Blå kan eksempelvis symbolisere professionalisme, fred, ro og harmoni. Grøn symboliserer natur eller sundhed. Rød symboliserer energi og lidenskabelige følelser. Gul symboliserer gavmildhed, intuition og intellekt. Orange symboliserer stolthed og ambitioner.

visitkort-blomster.jpg

Mange års erfaring med effekten af et sigende og kvalitets visitkort

Hos Pandrup Grafisk Produktion har vores grafikere en masse års erfaring med at lave visitkort, så I kan fremstå eksklusive som virksomhed, eller opnå et professionelt udtryk som enkeltperson. Designerne laver visitkortene i programmer såsom Adobe Illustrator, Adobe InDesign eller Canva, hvilket er nogle af de bedste programmer indenfor faget.

visitkort-matketing-scaled.jpg

Hvordan laver jeg mit visitkort?

Du kan vælge at sende pandrup-grafisk.dk en fil i PDF til vores mail, eller vælge at få det lavet af vores dygtige grafikere som yder en professionel hjælp. De kan enten genskabe et design, du tidligere har haft eller skabe et nyt og helt unikt design til dig. Det mest typiske format for visitkort er 85×55 mm, men du kan selvfølgelig selv bestemme størrelsen. Du kan også vælge at lave dit design i Canva eller i Word, så skal du bare sende det til os som en PDF-fil.

visitkort-some.jpg

Professionelle visitkort

Når du skal lave dit visitkort, er det vigtigt at dit firmas navn/logo står på. Derudover kan der stå din rolle i virksomheden samt navn og kontaktoplysninger. Så er der mange, der vælger at skrive deres hjemmeside på og sociale medier. Nogle vælger et selvportræt, andre har et billede af deres butik eller intet billede. Se eksempel.

visitkort-ejendomsmaegler.jpg

Personligt visitkort

Når du laver et personligt visitkort, er det vigtigt at der er et selvportræt, eller noget der er personligt for dig; måske et billede af din kunst eller andet. Men ellers skal der inkluderes kontaktoplysninger, virksomhedens brand og identitet, et design der er nemt at læse, gør gerne brug af bagsiden, og vælg noget papir der afspejler din virksomhed. Du kan evt. have din underskrift på for at gøre det mere personligt. Se eksempel.

visitkort-kosmetolog-scaled.jpg

Kvalitet af visitkort

Hos Pandrup Grafisk Produktion laver og trykker vi visitkort af høj kvalitet og med et personligt særpræg. Under alle processer i færdiggørelsen af visitkort er vi 100 procent professionelle omkring vores valg. Lige fra designfasen til under selve trykfasen leverer vi de gode resultater. Vi printer med topkvalitet med farvetryk på en eller begge sider.

”Det mest almindelige brugte papir til visitkort er Gallerie Art Silk Papir 300 g.” Tykkelsen af papiret giver et flot skarpt tryk og følelsen af kvalitet og et ensartet stykke papir med sin silkematte bestrygning. Dette giver papiret en mere jævn, lukket og stabil overflade, hvilket igen sikrer en høj kvalitet af detaljerne og en udskriftskvalitet, især til billeder og konturer. Tonen er klar hvid. Man kan også vælge Gallerie Art Silk Papir 350 g, hvis man foretrækker det endnu tykkere. Der er mange der har det som deres fortrukne valg, når de skal vælge papir til deres visitkort.

visitkort-restaurant.jpg

Hvor stort et antal visitkort skal jeg have?

Det er forskelligt hvad behovet er for antal visitkort, alt efter hvad du skal bruge dem til. Hvis du eksempelvis skal bruge dem til bestilte ordrer, kan man bestille, så man har til de første par måneder. Hvis det er til professionelt brug, er der nogen der starter med 100 stk. eller 500 stk. Man skal bare huske, at jo flere man bestiller, jo mere sparer man.

 

Hvad er allervigtigst når du skal have et lækkert visitkort?

Det er super vigtigt at læse korrekturen grundigt igennem for stavefejl og slåfejl. Det er også særligt vigtigt, at de væsentligste kontaktoplysninger inkluderes, så din målgruppe eller kunder let kan kontakte jer.

Design-uden-navn-8-1.png

Leverer Pandrup Grafisk visitkort i hele Danmark?

Vi producerer for kunder over hele landet i storbyer som Aalborg, Aarhus, Odense og København såvel som de mindre byer og vi har flere års erfaring med emnet, så ja – vi levere visitkort i hele danmark.

Ønsker du mere inspiration/sparring, så klik over på vores grafisk design eller som altid, giv os et ring – så skal vi nok guide dig igennem processen så du bliver tilfreds og glad for kvaliteten.

Design-uden-navn-18.png