Visitkort

Hos Pandrup Grafisk Produktion laver og trykker vi visitkort af høj kvalitet og med et personligt særpræg.

Visitkort

Grafisk design af visitkort

Få dit design sat op af vores professionelle designere, som har mange års erfaring og som klæder dig bedst på, når du skal ud at videregive dine vigtige oplysninger for en fremtidig aftale. Et visitkort er bare første skridt på vejen til en god handel. Visitkortene er en effektiv og økonomisk måde at markedsføre din virksomhed på. De er nemme at have med i tasken eller på messen. Et flot og professionelt visitkort er også en god måde at signalere kvalitet på kun et øjeblik overfor dine kunder.

visitkort-keramik.jpg
Sparring omkring visitkort 

Snak med vores erfarne designer, så de kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, således at dine visitkort repræsenterer dig og dit ansigt udadtil. Vores medarbejdere er altid at træffe på telefonen fra mandag til torsdag fra kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:00. De kan træffes på mail ole@pandrup-grafisk.dk eller charlotte@pandrup-grafisk.dk når det passer dig.

visitkort-foto.jpg
Print af visitkort 

Vi printer dine visitkort her hos Pandrup Grafisk Produktion, så du får en hurtig proces med design, godkendelse, print og levering. De farver der bliver anvendt mest til design af visitkort, er mest hvid med 2 andre farver, men man skal selvfølgelig ikke holde sin kreativitet tilbage. Det er vigtigt at dit visitkort afspejler hvad din virksomheds budskab er. Vi printer med digital print i CMYK-farver i den højeste kvalitet. Da vi laver mange visitkort, kan vi garantere billigt print af visitkort i høj kvalitet.

De forskellige farver symboliserer også hver især noget forskelligt, så det kan vække nogle følelser hos kunden. Blå kan eksempelvis symbolisere professionalisme, fred, ro og harmoni. Grøn symboliserer natur eller sundhed. Rød symboliserer energi og lidenskabelige følelser. Gul symboliserer gavmildhed, intuition og intellekt. Orange symboliserer stolthed og ambitioner.

visitkort-blomster.jpg
Mange års erfaring med visitkort 

I Pandrup Grafisk Produktion har vores grafikere en masse års erfaring med at lave visitkort, de laver visitkortene i programmer såsom Adobe Illustrator, Adobe InDesign eller Canva.

visitkort-matketing-scaled.jpg
Hvordan laver jeg mit visitkort?

Du kan vælge at sende os en fil i PDF til vores mail eller vælge at få det lavet af vores dygtige grafikere som yder en professionel hjælp. De kan enten genskabe et design du tidligere har haft eller skabe et nyt og helt unikt design til dig. Det mest typiske format for visitkort er 85×55 mm, men du kan selvfølgelig selv bestemme størrelsen. Du kan også vælge at lave dit design i Canva eller i Word du skal bare sende det til os i en PDF-fil.

visitkort-some.jpg
Professionelle visitkort (H4)

Når du skal lave dit visitkort, er det vigtigt at dit firmas navn/logo står på. Derudover kan der stå din rolle i virksomheden. Samt sit navn og kontaktoplysninger. Så er der mange der vælger at skrive deres hjemmeside på og sociale medier. Nogle vælger et selvportræt andre har et billede af deres butik eller intet billede. Se eksempel

visitkort-ejendomsmaegler.jpg
Personligt visitkort (H4)

Når du laver et personligt visitkort, er det vigtigt at der er et selvportræt eller noget der er personligt for dig måske billede af din kunst eller andet. Men ellers skal der kontaktoplysninger, virksomhedens brand og identitet, et design der er nemt at læse, gør brug af bagsiden, vælg noget papir der afspejler din virksomhed. Du kan evt. have din underskrift på for at gøre det mere personligt. Se eksempel

visitkort-kosmetolog-scaled.jpg
Kvalitet af visitkort (H4)

Hos Pandrup Grafisk Produktion laver og trykker vi visitkort af høj kvalitet og med et personligt særpræg. Under alle processer i færdiggørelsen af visitkort er vi 100 procent professionelle omkring vores valg. Lige fra designfasen til under selve trykfasen leverer vi de gode resultater. Vi printer med topkvalitet med farvetryk på en eller begge sider.

”Det mest almindelige brugte papir til visitkort er Gallerie Art Silk Papir 300 g.” Tykkelsen af papiret giver et flot skarpt tryk og følelsen af kvalitet og et ensartet stykke papir med sin silkematte bestrygning. Dette giver papiret en mere jævn, lukket og stabil overflade, hvilket igen sikre en høj kvalitet af detaljerne og en udskriftskvalitet, især til billeder og konturer. Tonen er klar hvid. Man kan også vælge Gallerie Art Silk Papir 350 g, hvis man foretrækker det endnu tykkere. Der er mange der har det som deres fortrukne valg, når de skal vælge papir til deres visitkort.

visitkort-restaurant.jpg
Antal visitkort

Det er forskelligt hvad behovet for antal visitkort alt efter hvad du skal bruge dem til. Hvis du skal bruge dem eksempelvis til bestilte ordre, kan man bestille, så man har de første par måneder. Hvis det er til professionel brug, er der nogen der starter med 100 stk. eller 500 stk. Man skal bare huske at jo flere man bestiller, jo mere sparer man.

 

Hvad er allervigtigst?

Det er vigtigt at læse korrekturen grundigt igennem for stavefejl og slåfejl.

Design-uden-navn-8-1.png
Leverer Pandrup Grafisk visitkort i hele Danmark? 

Vi producerer for kunder over hele landet i storbyer som Aalborg, Aarhus, Odense og København såvel som de mindre byer og vi har flere års erfaring med emnet.

Ønsker du mere inspiration/sparring, så klik over på vores grafisk design

Design-uden-navn-18.png