Plakater fra pandrup-grafisk.dk

Plakater er noget der er svært at overse. De er ofte blikfang og et perfekt produkt til at få et budskab eller et koncept solgt på.

Plakater fra pandrup-grafisk.dk

Hos Pandrup Grafisk Produktion kan vi levere plakatprint og posters til alle formål. Vi sikrer altid et perfekt tryk, der er visuelt indbydende.

Køber du flere plakater ad gangen, sparer du mere end ved enkelt køb.

Plakater er nok den mest simple og fleksible tryksag ved siden af løsblade/flyers, dog med den afgørende forskel, at plakat tryk kan være meget store.

 

Plakat-scaled.jpg

Plakater til private

Få printet dine familiebilleder som en plakat eller få dem forstørret; det er en perfekt gave eller en flot tilføjelse til indretningen. En anden god idé er at få printet billeder fra rejsen, så dine minder ikke er gemt væk i kamerarullen, men kan blive beundret i stuen, køkkenet eller hvor du skulle have lyst til at udsmykke hjemmet.

 

Plakat tryk

Til trykplader er der ofte startomkostninger. Det vil sige, at denne metode egner sig bedst til større oplag på over 100 stk. afhængig af plakatens størrelse. Trykte plakater laves normalt i en størrelse op til 70×100 cm. Ønskes der større plakater vil man i de fleste tilfælde vælge printede plakater, der kan produceres i ubegrænsede størrelser, idet der sammenstykkes flere plader.

Portrait-soft-cover-book-9x7-on-the-shelf_Page-1_16-from-instagram-opslag-mn-scaled.webp

Print plakat

Printede plakater er velegnede til små oplag, da det ofte er en dyrere pris pr. stk. Der er til gengæld ingen startomkostninger. Stofbannere kan eksempelvis siges at være en form for printet plakat. Printede plakater kan laves i vejrbestandige farver samt printmedier, og tåler UV-lys.

Der er ikke en synlig forskel mellem printede og trykte plakater angående udseende.

 

Kvalitetsplakater

Vores plakater laves altid i et holdbart materiale og i en god kvalitet, så grafikken står skarpt. Budgettet for dine plakater har dog betydning for det endelige resultat, så overvej om ikke det er værd at investere lidt ekstra i vellykket marketing.

Glued-portrait-poster-on-the-wall-near-the-elevator_Page-1_8-from-Magasin-Nordjylland-Efteraar-Salgshaefte-8-sider-210-×-297mm-scaled.webp

Plakater med eget tryk

Har du allerede et design, der er klar til at blive trykt? Vi sørger for produktionen, så du kan modtage plakater med et personligt og autentisk præg. Er du kunstner, er plakater også en oplagt mulighed for at sælge dine værker til kunder.

 

Specialfremstillede plakater

Står du med en særlig forespørgsel til plakater? Så tøv ikke med at spørge os; det er muligt for os at specialfremstille, hvis dine ønsker skulle være afvigende fra det vi tilbyder.

Portrait-poster-on-the-wall_Page-3_3-from-story-feinsmaekker-lounge.png

Fotoplakater

Fotoplakater er altid populære; både til offentligt og privat brug. Vi producerer plakaterne i det bedste materiale, så dine fotos fremstår så virkelighedsnære og levende som muligt.

 

Mat finish

Vi producerer plakater i mat finish, som giver et eksklusivt udtryk. De er særligt anvendelige, hvis plakaten skal hænges et sted med stærkt sollys, og man vil undgå genskær. Tænk derfor over hvilket udtryk du stræber efter, og hvor plakaten skal placeres.

 

Hvilket papir skal man bruge til plakat?

Vi har mange slags papirmaterialer og -kvaliteter til rådighed. Hvis din plakat skal hænge indendørs, anbefaler vi satin fotopapir, der lover skarpe billeder. Hvis plakaten skal fremvises udenfor, er syntetisk papir stærkt i alt slags vejr. Vær opmærksom på at papirtykkelser fremgår i gram pr. kvadratmeter. En standard gramvægt til en firefarvet plakat vil typisk ligge på 120-130 gram. Tag dialogen med os, så sikrer vi, at plakaterne fremstilles i det rette papir.

fotoplakat-scaled.webp

Plakatstørrelse

Størrelsen på plakaten afhænger af, hvad den skal bruges til. Til reklame egner store plakater sig bedst, da de oftest skal hænge i det offentlige rum og kæmpe om opmærksomheden. Plakater der ikke skal larme lige så meget, kan med fordel bestilles i en mindre størrelse. En trykt plakat vil ofte have en max størrelse på 70×100 cm., da denne form er baseret på digitale standard trykplader. Vi er klar til at hjælpe med layoutet for dine plakater.

 

Store og små plakater

Kontakt os hvis du er tvivl om den rette størrelse for dine plakater. Vi er fleksible, og fremstiller dem i mange størrelser.

 

Glued-portrait-poster-on-the-wall_Page-3_8-from-plakat.png

Hurtig levering

Vores leveringstid er effektiv, så dine plakater hurtigt er klar til at pryde gadehjørnet eller væggen derhjemme.

 

Hvorfor skal du vælge Pandrup Grafisk?

Du skal vælge os for plakater i en fantastisk kvalitet, hurtig leveringstid og en professionel samtale om dine behov.

hvorforos.webp

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave. Så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed en god løsning og den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det så er digitaltryk eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på og får den løsning de havde tænkt sig.

 

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave i gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-10.15.34.webp