Kalender 2023

Få lavet en kalender med din virksomheds logo eller personliggør din kalender og giv den i gave til en du har kær.

Kalender 2023 fra Pandrup Grafisk

En fysisk kalender er stadig en stor del af mange menneskers hverdag på trods af diverse digitale kalenderes fremgang. Dette skyldes formentlig, at den er så konkret og umiddelbar at tilgå, og at den kan benyttes af kollegaer, kunder eller familiemedlemmer i alle aldre.

En digital kalender er også ofte kedsommelig at se på, hvor vi tilbyder en personaliseret version lige efter din eller virksomhedens ønsker og identitet. Desuden kan en fysisk kalender uddeles til trofaste såvel som nye, potentielle kunder med den fordel at I som forretning eller firma kan forhøje salg og udvide kundekredsen.

Få lavet en bordkalender, vægkalender, planlægningskalender, klassisk kalender eller en hængekalender. Kun fantasien sætter grænser, og vi hjælper dig hele vejen til hvilken størrelse, hvilket papir, farvetryk og med produktionstiden. Få kalender 2023 designet hos os, vi har massere års erfaring.

1-1.jpg

En dansk kalender med ugenumre og danske helligdage

Få lavet din årskalender ved Pandrup grafisk, vi producerer dem med ugenumre og danske helligdage, så der er styr på alle aftaler, begivenheder og højtider. En kalender giver særlig god mening at anvende for revisorer, hvor der ofte er deadlines for regnskaber eller generelle mål at sigte efter. En kalender er dog universel på den måde, at vi alle har brug for et huske-værktøj til vores opgaver og aftaler samt en oversigt for det kommende års helligdage.

Kalender-scaled.jpg

Kalender 2023 print

Vi printer din 2023 kalender, så du kommer godt ind i det nye år med overblik over de ændringer, der måtte være fra det forgangne år. Med en kalender for det nye år kan du få visualiseret nye målsætninger, og få frigjort tid til det der betyder allermest i dit liv. Pandrup Grafisk har professionelle grafikere til at stå for layout, format, farver og det fuldendte design for jer. Vi sørger for det praktiske og den højeste kvalitet, så du kan modtage en unik kalender med levende billeder og smukke farver.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-12.55.28.png

Kalender 2023 størrelse

Hos Pandrup Grafisk er vi meget fleksible i forhold til dine behov; dette gælder også for størrelsen på din kalender. En firmakalender fungerer muligvis bedst som en stor vægkalender, så den danner et fælles samlingspunkt, mens familiekalenderen gerne må være personlig, og skal kunne hænge på køleskabet. På kontoret vil en bordkalender være velegnet på skrivebordet, da den optager minimal plads, og samtidig er en fin dekorativ tilføjelse, idet den kan personaliseres med familiebilleder, eller designes efter dine yndlingsfarver. Tag meget gerne kontakt til os for en dialog, da vi har forudsætningerne for at finde den helt korrekte størrelse til dit eller jeres behov.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-13.50.56.png

Kalender 2023 format

Du kan vælge mellem mange slags formater hos Pandrup Grafisk. Vi tilbyder for eksempel månedskalendere og ugekalendere, men det er også muligt at få printet hvert halve år på for- og bagside. Du kan vælge en årskalender med uger integreret; det er nemlig forskelligt om man foretrækker en ugekalender med plads til planlægning, eller om man er en af dem der hellere vil have en fotokalender, der skaber et hurtigt overblik. Vi står gerne klar med ekspertise om format i forhold til kalenderens anvendelse, da formatet jo ofte afhænger af formålet.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-13.12.11.png

Kalender 2023 design sammen med Pandrup Grafisk

Vores grafikere vil hellere end gerne designe din eller jeres kalender for 2023, så den fremstår relevant, moderne og flot. For firmaer eller virksomheder vil fokusset naturligvis ligge på markedsføring af jeres service, produkter og begivenheder, mens den private kalender designes efter dit personlige udtryk.

Kalenderen kan også designes efter tema, hvor den ved detailhandlen eller firmaet naturligvis vil følge det tema, der anvendes i den pågældende forretning, mens en kalender der foræres til bedsteforældrene, antageligt vil indeholde billeder af familien og børnebørnene. Kalenderen er en perfekt gaveidé, hvad enten den foræres til kunder eller familiemedlemmer. Julen er også en oplagt mulighed at forære en kalender væk, hvor der for eksempel kan kigges tilbage på det foregående år gennem billeder.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-13.11.11.png

Kalender 2023 til detailhandlen

Få forskellige og vigtige datoer synliggjort for jeres kunder eller målgruppe med en kalender for 2023. Det er en super oplagt markedsføring til at reklamere for produkter i forbindelse med højtider, og der kan ydermere tilføjes konkurrencer til kalenderen for at skabe større interesse samt flere kundebesøg. Kalenderen fungerer som en længerevarende markedsføring, da den i de fleste tilfælde vil hænge på køleskabet eller opslagstavlen i løbet af hele året.

Således vil den fungere som en visuel påmindelse for kunderne om at stoppe forbi jeres detailhandel hver måned eller uge, alt efter hvor meget indhold I vælger, der skal indgå. Derudover er den et samtaleemne, der kan skabe nye potentielle kunder, eftersom forbrugerne sandsynligvis vil dele deres gode tilbud og erfaringer med andre i deres omgangskreds.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-13.45.27.png

Vægkalender 2023

En vægkalender er virkelig praktisk, da den ikke fylder på køkkenbordet eller andre steder, hvor der hurtigt kan opstå rod i hjemmet. Desuden er den velfungerende i et kontorområde, hvor det også hurtigt kan flyde med papirer på bordet. På kontoret skaber den vægkalenderen også en god oversigt over deadlines og møder, og kan på den måde anvendes af flere kollegaer. Der er intet så håndgribeligt og smart som en vægkalender

Glued-portrait-poster-on-the-wall-near-the-elevator_Page-1_12-from-2022-Calendar-Planner-Nature-Botanical-Plants-Insects-Illustrated-Vintage-Grey-A4.png

Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering af kalendere, så dine vigtige begivenheder kan blive noteret ned snarest muligt, eller jeres kalendere kan uddeles til kunderne, når det passer jer. Kontakt os i dag for at starte samarbejdet og få en eksklusiv kalender så du er klar til at skabe minder i det nye år.

Hvorfor skal du vælge os?

Du skal vælge os for mangeårig ekspertise, en imødekommende service, kalendere i strålende kvalitet og en effektiv, hurtig produktion samt levering. Vi har en bred viden og erfaring med de rette fagpersoner til at hjælpe dig på rette vej. Vi arbejder hele tiden på at udvikle os som troværdig virksomhed, så vores kunder roligt kan lægge deres opgaver i vores hænder. Desuden har vi ofte et godt tilbud, jo flere kalendere der bestilles.

Kontakt os i dag! Så tager vi en samtale om, hvordan den ultimative kalender ser ud for jer; vi kan håndtere mange slags opgaver.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-10.12.55.png

Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave. Så kontakt os endelig.

Der er med stor sandsynlighed en god løsning og den helt rigtige løsning til lige præcis dig/jer. Uanset om det så er digitaltryk eller det indbefatter en anden form for opgave. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og rådgive vores kunder, så de er klædt godt på og får den løsning de havde tænkt sig.

Ring til os på 96 730 200 eller send en mail på bm@pandrup-grafisk.dk med en beskrivelse af den opgave i gerne vil have løst, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Skaermbillede-2022-09-22-kl.-10.15.34.png