Vi søger

Magasinet Nordjylland søger sælgere i og omkring Nordjylland

Har du en sprudlende personlighed, brænder for at sælge og skabe relationer, og er du ikke bange for at ´sparke døren ind’ til vores næste mange annoncører? Kunne du tænke dig at have indvirkning på resultaterne for det første magasin som dækker hele Nordjylland?

Pandrup Grafisk Produktion har med stor succes i et tæt og konstruktivt samarbejde med lokale annoncører i over 15 år udgivet Jammerbugten Magazine. Den fantastisk gode modtagelse og opbakning af vores magasiner hos annoncører og læsere har nu gjort, at vi har valgt at ændre Jammerbugten Magazine til Magasinet Nordjylland – en udvidelse og en nyskabelse, der gør, at magasinet stadig dækker hele Jammerbugt Kommune. Magasinet Nordjylland fortsætter som hidtil – med annoncestof, dels med redaktionelle artikler i form af virksomhedsomtaler m.v. 

Magasinudgivelser og andre aktiviteter i hastig udvikling
Da vores magasinudvikling som sagt er i hastig udvikling, og Pandrup Grafisk Produktion har mange andre aktiviteter i gang i både Nordsjælland og Nordjylland, har vi behov for at få tilknyttet ambitiøse og målrettede sælgere, hvis primære virke bliver i det Nordjyske. Hvis du derfor har evne og flair for at sælge annoncer og er god til at skabe gensidig tillid mellem køber og sælger, så er det måske netop dig, vi har brug for.

Tilbyder spændende og alsidigt job
Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med en stor berøringsflade til et vidt forgrenet, interessant og varieret kundesegment. Det vil være en absolut fordel, men ikke nødvendigvis en betingelse, at du i forvejen har en vis sælgererfaring. Har dette spændende og selvstændige job under frie former vakt interesse, så hører vi gerne fra dig snarest muligt og senest den 4. april 2022 på mail. 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Betina Møller på tlf: 30 24 69 24. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning og CV allerede i dag!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Info:
bm@pandrup-grafisk.dk
Tlf: 96 73 02 00

Vores historie
De to indehavere af Pandrup Grafisk Produktion, Betina og Brian Møller, overtog tilbage i 1998 Jetsmark Bogtrykkeri, der året efter fusionerede med Pandrup Bogtrykkeri. Den nye virksomhed kom til at hedde Pandrup Grafisk Produktion. Fra år 2000 var adressen Bransagervej 5, indtil virksomheden i 2008 flyttede til den nuværende adresse på Kalsensgaardsvej 6 i Pandrup Industriby. Fra overtagelsen i 1998 via fusionen året efter og dannelsen af Pandrup Grafisk Produktion har virksomheden gennemgået en rivende udvikling og servicerer i dag kunder over hele landet med en bred vifte af ydelser inden for det grafiske område. Virksomheden beskæftiger i dag grafikere, sælgere og journalister både med fast ansættelse og som freelancere.