TRYK OG DIGITAL TRYK

Som full-service virksomhed kan Pandrup Grafisk Produktion tilbyde alle led i processen fra en tryksags tilblivelse til den er leveret til dig.

Tryk og digitaltryk

Vores vision er at tilbyde kvalitetstrykning inden for alle typer af tryksager og ikke mindst at kreere og udforme klare budskaber og et visionært harmoniske udtryk.

Vi mestrer de kreative løsninger og tilbyder et hav af muligheder indenfor grafiske og kvalitetsmæssige valg. Vi hjælper dig med alt fra plakater til visitkort uanset geografisk placering i Danmark. Vi leverer til virksomheder i både Aalborg, Aarhus, Odense og København, hvoraf mange af dem er trofaste kunder, som ofte vender tilbage.

Vi gør flittigt brug af en række faste underleverandører. Det vigtigste er, at vi kan levere alt inden for grafisk arbejde og vore kunder dermed ikke skal shoppe rundt, for at finde produkter ved forskellige leverandører…

Vi leverer full-service til de rigtige priser inden for tryk.

Vi tilbyder også en bred vifte af kvalitetstryksager i digitaltryk. Denne trykteknik har mange fordele, f.eks.:

  • Ved et mindre oplag.
  • Ved ekstra hurtig levering.
  • Ved variable data hvor tryksagen er tilpasset den enkelte kunde.

Kontakt os her

Brochure-2.jpg

Omslagsmapper

En salgsmappe skaber overblik over vigtige dokumenter eller tilbud med flere bilag som evt. skal præsenteres for en kunde, forretningspartner eller andet. En salgsmappe sikre, at dit budskab præsenteres på en ordentlig måde. I din salgsmappe kan du også lægge dine visitkort. Det er vigtigt, at din salgsmappe repræsentere dig og din virksomhed
– det kan vi hjælpe med.

Læs mere

Omslagsmapper-scaled.jpg

Brevpapir

Individuelt og personligt brevpair til din virksomhed er en god investering, idet det får dig og din virksomhed til at fremstå professionel og erfaren over for kunderne. Hos os finder du brevpair af højeste kvalitet som formidler den erhvervsmæssige erfaring som et hvert firma ønsker at formidle.

Vi hjælper dig med dit individuelle brevpapir til din virksomhed i de store byer som København, Odense, Aarhus, Aalborg, men også til dit lokale firma andre steder i Danmark.

Har du egne kreative ideer brygger vi gerne videre på disse i fællesskab med dig. Ønsker du blot at benytte dig af vores grafiske ekspertise fra start af, hjælper vi også med det helt frem til det færdige produkt.

Vores brevpapir kan produceres forskelligt efter ønske – mulighederne er mange.
Vi ønsker at dit individuelle brevpapir lever op til dine forventninger om et personligt touch som med garanti vil velbehage kunderne.

Læs mere

Brevpapir.jpg

Formular

Der er mange muligheder, når det kommer til udarbejdelse af formularer. Det vigtigste er, at de udarbejdes således, at de passer præcis til det individuelle behov. Mulighederne er mange når der tales om format, arkivhuller, fortløbende nummerering og meget andet.

Formularen eller blanketten har et formål, og det er derfor vigtigt, at den fremstår overskuelig og gennemtænkt således, at modtageren af formularen husker at få det hele udfyldt.

En ide for nemmere at holde styr på formularsættende er at samle dem i en blok. Dette er mere overskueligt for både afsender og modtager.

Læs mere

Formular-scaled.jpg

Blokke

En individuel blok giver en professionel fremtoning af firmaet til kundemøde eller møde med forretningspartnere. Slut med de anonyme notesblokke – få i stedet en blok med firmaets logo, slogan eller noget helt tredje. En blok er generelt noget som medarbejdere i en virksomhed bruger dagligt. Derfor er de personlige blokke en god investering for dit firma.

Læs mere

Blokke-scaled.jpg

Kuverter

En kuvert skal ofte bringe et vigtigt budskab. Derfor skal en kuvert indeholde flere egenskaber. Da det er det første modtageren ser, skal kuvertens ydre naturligvis være i orden. Derudover skal en kuvert kunne holde til de ydre omstændigheder. Med andre ord skal kvaliteten være i top.

Pandrup Grafisk Produktion producerer kuverter til Aalborg, Aarhus, Odense og København – og resten af Danmark.

læse mere

Kuverter-scaled.jpg