StrandvejsMagasinet

Når det gælder kommercielle magasiner er Pandrup Grafisk Produktion ApS inde på markedet ikke blot lokalt, men også på landsplan.

Strandvejsmagasinet

Når det gælder kommercielle magasiner er Pandrup Grafisk Produktion ApS inde på markedet ikke blot lokalt, men også på landsplan. Vi dækker således bl.a. det nordsjællandske område, hvor vi nu i flere år har stået for produktionen og udgivelsen af henholdsvis Hornbæk Avisen og Gribskov Bladet.

Som noget nyt er disse to aviser blevet slået sammen til en avis som vi kalder for StrandvejsMagasinet.

Denne nye udgivelse strækker sig fra Hellerup langs kysten til Tisvildeleje og dækker en strækning på 90 km.

I lighed med vores Jammerbugt Magazine er der tale om udgivelser, hvor virksomhederne kan præsentere sig både via annoncering og via redaktionelle omtaler. Til det sidste har vi journalister og fotografer, der sørger for, at din virksomhed får en omtale, der på bedste vis supplerer og styrker din annoncering. Al erfaring viser, at effekten er optimal. Ligesom i Jammerbugt Magazine går kreative og opmærksomhedsskabende annoncer, redaktionelle omtaler og et alsidigt og levende billedmateriale op i en højere enhed. Resultatet er en avis, som bliver læst af mange, og som er effektiv og virkningsfuld markedsføring. – Den nye magasin udkommer 5 gange årligt, fordelt over hele året.

Skaermbillede-2021-08-17-kl.-10.01.48.png