Annoncering i magasin

Skal du være annoncør i en af vores magasiner?

Annoncering i magasin

Pandrup Grafisk Produktion har mere end 15 års erfaring med mange annoncører og læsere i Region Nordjylland. Informationsstrømmen er i dag enorm. Derfor er det vigtigere end nogensinde at blive set og husket. Magasinet udkommer 4 gange om året – påske/forår, sommer, efterår og jul/vinter. Det er både muligt at købe klassiske annoncer eller profilannoncer, der fortæller om, hvad netop din forretning har på hylderne lige nu. Alle annoncører får et mindre oplag til butikken.

Der er flere forskellige muligheder for annoncering, der er blandt andet: 

Magasiner-scaled.jpg

Ønsker du at annoncere i magasinet Strandvejs Magasin?

Bliv en del af Strandvejs Magasin, Strandvejens eksklusive livsstils- og shoppingmagasin, der bl.a. fokuserer på mode, mad, bolig, design, skønhed, fordybelse og oplevelser. Magasinet trykkes i 20.000 eksemplarer og fordeles i mere end 225 butikker, caféer, saloner, klinikker, supermarkeder m.m. hvor alle interesserede kan tage deres eget gratis eksemplar med hjem. Postomdeles i visse byer. Magasinet udkommer 5 gange om året – påske, forår, sommer, efterår og jul. Det er både muligt at købe klassiske annoncer eller profilannoncer, der fortæller om, hvad netop din forretning har på hylderne lige nu.Allerbedst: Annoncering sker altid til faste, lave og transparente priser. Vi har hverken tårnhøje listepriser eller mærkelige rabatter, som ingen kan gennemskue.Priserne er som følger pr. annonce og alle priser er ex. moms.Annonce priser og størrelser:
1/4 annonce 100x133mm (bxh) 1 gang kr. 1495,- 3 gange kr. 1295,- 5 gange kr. 1200,-
1/2 annonce (Vandret el. lodret) Vandret 205x133mm eller lodret 100x297mm (bxh) 1 gang kr. 2595,- 3 gange kr. 1995,- 5 gange kr. 1895,-
1/1 annonce 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) 1 gang kr. 4900,- 3 gange kr. 3595,- 5 gange kr. 3395,-
1/1 profilannonce 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) Incl Journalist. Fotograf kr. 875,- (1 time) ex. moms og kørsel 1 gang kr. 3995,-
Dobbelt side profilannonce 2x 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) Incl Journalist. Fotograf kr. 875,- (1 time) ex. moms og kørsel kr. 6995,- Særplaceringer i magasinet koster lidt ekstra:
Side 2 + 4 + 6 + 8 kr. 5995,-
Side 3 + 5 + 7 + 9 kr. 6995,-
Indersiden af bagsiden kr. 8995,-
Alle priser er ex. momsUdgivelser i 2022: uge 9,18,26,36 og 47

Årsaftale
Ved årsaftale på 3 eller 5 numre i træk, er der ydet en rabat, jo flere annoncer du booker des billigere bliver det. En årsaftale kan godt sammensættes af forskellige størrelser og forskellige typer af annoncer.

Hvordan fungerer de små annoncer?
Halvsider og trediedelsider i STRANDVEJS MAGASIN sælges altid som klassiske annoncer. En halvside koster 2.595,- pr. gang, og en trediedelside kun kr. 1.795,- (alle priser er ex. moms) Prisen inkluderer både sparring om teksten samt det grafiske arbejde, som udføres af vores professionelle grafikere.

Hvordan fungerer de store annoncer?
En helside eller en dobbeltside i STRANDVEJS MAGASIN kan enten laves som en klassisk annonce eller en profilannonce, dvs. en annonce, der minder om en artikel.

Prisen for annoncer og profilannoncer er ikke ens, og vi bistår gerne med grafisk assistance. Det er alt sammen inkluderet i prisen.

Skal man vælge en klassisk annonce eller en artikel-lignende annonce?
Det er smag og behag, om man foretrækker en klassisk annonce eller en profilannonce. Klassiske annoncer er gode til at vise produkter frem eller til at skabe en enkel form for blikfang.

Profilannoncer er derimod gode til at fortælle historier. Fordi annoncen ligner en artikel, er der god plads til at få sine budskaber frem. Samtidig kan man skabe en meget personlig fortælling, ligesom man kan sætte et ansigt på sin butik, hvilket mange kunder godt kan lide.

Hvem skriver teksten til profilannoncerne?
Det gør en af vores dygtige journalister og det er inkluderet i prisen. 

Hvordan fungerer fotografering?
Det er meget vigtigt, at alle billederne i Strandvejs Magasin ser super professionelle ud, så magasinet bliver lækkert at bladre i, og læserne får lyst til at læse mere. 

Til profilannoncerne kan du booke en af vores fotografer, som kan skabe det helt rigtige udtryk i billederne, som passer til teksten og netop din butik eller virksomhed. Prisen inkluderer både selve fotograferingen, efterfølgende billedbehandling i Photoshop samt også rettighederne til billederne, således at de frit kan anvendes i jeres egen markedsføring på fx. hjemmeside eller sociale medier. Det er alt sammen inkluderet i prisen.

Er der alene tale om produkter – ikke mennesker – kan vi godt bruge billeder taget med en almindelig iPhone, hvis vi ikke kan finde professionelle billeder. I det tilfælde kører vi billederne gennem Photoshop, så vi kan justere farver og lys eller evt. også fjerne baggrunden for at gøre billedet mere indbydende. Alt det gør vi gratis.

Vær med til at styrke det lokale handelsliv. Kontakt os i dag!

Se mere inde på: www.strandvejsmagasin.dk
Eller find os på Facebook eller Instagram: @strandvejsmagasin
Du er velkommen til at kontakte vores sælger Helle på mail hl@strandvejsmagasin.dk eller på telefon 52 301 085.

1.png
2.png
3.png
4.png

ØNSKER DU AT ANNONCERE I  MAGASINET NORDJYLLAND?

Magasinet Nordjylland – et redskab til øget omsætning, dynamik og trivsel i hele landsdelen
Så er vores første nummer af Magasinet Nordjylland udkommet. Der er blevet taget rigtig godt imod magasinet og landsdelens virksomheder er med til at skabe en bedre kontakt til deres nuværende og kommende potentielle kunder.
Sammen kan vi være med til at gøre Nordjylland til et endnu bedre sted at bo, arbejde og leve i. Med Magasinet Nordjylland er det vores ambition at bidrage til øget omsætning, dynamik og trivsel over en bred front.

Dækningsområdet øges markant
Magasinets dækningsområde omfatter hele Nordjylland, og det betyder større oplag, flere læsere og dermed også en endnu bedre platform for brugerne af magasinet til at få deres budskab ud til et meget bredt forum. Magasinet bliver distribueret i hele landsdelen til at alle relevante steder, hvor der kommer mange mennesker. Hvor der færdes mange mennesker vil der også være fremlagt store stakke af Magasinet Nordjylland lige til at tage med sig hjem “GRATIS” med masser af godt læsestof og gode tilbud fra en bred kreds af annoncører. Med andre ord: Der er tale om et større og bredere magasin både på indholdssiden, og hvad angår den målgruppe, magasinet henvender sig til. Det omfatter alle dele, hjørner og kroge af den nordjyske region – herunder også de større byer som Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev samt naturligvis alle de nordjyske turistdestinationer på såvel vestkysten som østkysten og hele Limfjordsområdet.

Annonce priser og størrelser:
1/4 annonce 100x133mm (bxh) kr. 2.495,-
1/2 annonce 205x133mm (bxh) kr. 4.495,-
1/1 annonce 225x297mm (bxh) kr. 7.495,-
+ mulighed for 2 siders gratis omtale
Alle priser er inkl. grafisk arbejde og distribution, excl.moms.

Ved årsaftaler ydes der rabat på alle priser. En årsaftale kan godt sammensættes af forskellige størrelser og forskellige typer af annoncer.

Udgivelser i 2022: Uge 14, 26, 41 og 48

10 værdier ved annoncering i Magasin Nordjylland

  • Mulighed for at sende til en stor gruppe modtagere
  • Levetid for annoncen (levedygtighed)
  • Mulighed for at læse uden wi-fi
  • Længere levetid for magasin kontra avis
  • Mulighed for segmentering
  • Høj kvalitet (papir, blækkvalitet og fuldfarve)
  • Relevant flere måneder efter
  • Højere investeringsafkast
  • Højt niveau af læsermedvirkning (læses af niche-entusiaster)
  • 30.000 oplag

Hvordan fungere fotografering?
Er der alene tale om produkter – ikke mennesker – kan vi godt bruge billeder taget med en almindelig iPhone (de skal bare være i en høj opløsning i JPG fil), hvis vi ikke kan finde professionelle billeder.

Det er meget vigtigt, at alle billederne i Magasinet Nordjylland ser professionelle ud, så magasinet bliver lækkert at bladre i, og læserne får lyst til at læse mere.

I det tilfælde kører vi billederne igennem Photoshop, så vi kan justere farver og lys eller evt. også fjerne baggrunden for at gøre billedet mere indbydende. Alt det gør vi gratis.

Vi kan også sagtens være behjælpelig med at tage billeder hvis det ønskes.

Find os på Facebook eller Instagram: @Magasinetnordjylland
Du er velkommen til at kontakte vores sælger

Flemming på mail fdj@pandrup-grafisk.dk

eller på telefon 22 113 380.

Ønsker du at annoncere i magasinet Ældre Sagen?

Ældre Sagen er medlemsmagasin for mere end 865.000 medlemmer i foreningen. Magasinet informerer og underholder læserne i et indbydende layout med den gode balance mellem billeder og artikler. Indholdet er om det gode liv i opdelte sektioner om mennesker, politik og indsigt.

Læsertallet er i alt 972.000* og med et oplag på 653.000 er magasinet Danmarks største postomdelte magasin.

Læserne
Ældre Sagen målretter magasinet mod aldersgruppen 50+. Læserprofilen er voksne mennesker på eller udenfor arbejdsmarkedet med mod på livet og råd til at nyde, rejse, opleve. De er således storforbrugere af alt slags kultur, rejser, sundhedstilbud og meget andet.

Udgivelse
Ældre sagen udkommer 6 gange årligt og distribueres direkte til medlemmerne med post.

Annoncer
Med Ældre Sagen møder annoncørerne både de ældre på pension og efterløn samt de lidt yngre, der er på vej til at blive ældre. Annoncer bliver også set uden for medlemskredsen af beslutningstagere, politikere og andre meningsdannere.

Annonce priser og størrelser:
Oplag fra 0001 – 5000 stk.
1/4 kr. 1495,-
1/2 kr. 2495,-
1/1 annonce kr. 4195,-

Oplag fra 5001 – 10.000 stk.
1/4 kr. 1995,-
1/2 kr. 3595,-
1/1 annonce kr. 6095,-

Oplag fra 10.001 – 15.000 stk.
1/4 kr. 2495,-
1/2 kr. 4695,-
1/1 annonce kr. 7995,-

Oplag fra 15.001 →
1/4 kr. 4695,-
1/2 kr. 6695,-
1/1 annonce kr. 14.250,-

Se aktivitetsprogrammet for Ældre Sagen på deres hjemmeside: https://www.aeldresagen.dk/frivilligportalen/pr-og-kommunikation/aktuelle-kampagner/kom-og-vaer-med/bestil-annonce 

Se mere inde på: https://www.aeldresagen.dk/
Eller find Ældre Sagen på Facebook eller Instagram: @aeldresagen
Du er velkommen til at kontakte Pandrup Grafisk Produktion på bm@pandrup-grafisk.dk eller på telefon 96 730 200.

Eksempel Ældre sagen

Ønsker du at annoncere i magasinet Turistguiden?

Turistguiden “Det sker i Jammerbugten” 2022-2023

Turistguiden gælder hele kalenderåret på den måde, at vi publicerer en udgave som dækker fra maj 2022 og til og med april måned 2023. Turistguiden vil i år blive trykt i 20.000 eksemplarer. 

Turistguiden distribueres til ca. 80 besøgsmål i Jammerbugten samt en online udgave på www.visitjammerbugten.dk. Derudover 

Annonce priser og størrelser:

(Gallerier, spisesteder, overnatningssteder eller aktive naturoplevelser ) kr. 250,- ex. moms
1/4 annonce 95x67mm (bxh) kr. 1995,- ex. moms
1/2 annonce 95x136mm (bxh) kr. 3650,- ex. moms
1/1 annonce 195x136mm (bxh) kr. 6695,- ex. moms
Alle priser er inkl. grafisk arbejde og distribution, excl.moms.

Udgivelser i 2022: Uge 17

Du er velkommen til at kontakte vores salgschef Flemming på mail: fdj@pandrup-grafisk.dk  eller på telefon: 22 113 380. Eller Betina på mail: bm@pandrup-grafisk.dk eller på telefon: 96 730 200.

Eksempel Turistguiden