Annoncer i Strandvejs Magasin

Ønsker du at annoncere i magasinet Strandvejs Magasin?

Bliv en del af Strandvejs Magasin, Strandvejens eksklusive livsstils- og shoppingmagasin, der bl.a. fokuserer på mode, mad, bolig, design, skønhed, fordybelse og oplevelser. Magasinet trykkes i 20.000 eksemplarer og fordeles i mere end 225 butikker, caféer, saloner, klinikker, supermarkeder m.m. hvor alle interesserede kan tage deres eget gratis eksemplar med hjem. Postomdeles i visse byer. Magasinet udkommer 5 gange om året – påske, forår, sommer, efterår og jul. Det er både muligt at købe klassiske annoncer eller profilannoncer, der fortæller om, hvad netop din forretning har på hylderne lige nu.Allerbedst: Annoncering sker altid til faste, lave og transparente priser. Vi har hverken tårnhøje listepriser eller mærkelige rabatter, som ingen kan gennemskue.Priserne er som følger pr. annonce og alle priser er ex. moms.Annonce priser og størrelser:
1/4 annonce 100x133mm (bxh) 1 gang kr. 1495,- 3 gange kr. 1295,- 5 gange kr. 1200,-
1/2 annonce (Vandret el. lodret) Vandret 205x133mm eller lodret 100x297mm (bxh) 1 gang kr. 2595,- 3 gange kr. 1995,- 5 gange kr. 1895,-
1/1 annonce 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) 1 gang kr. 4900,- 3 gange kr. 3595,- 5 gange kr. 3395,-
1/1 profilannonce 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) Incl Journalist. Fotograf kr. 875,- (1 time) ex. moms og kørsel 1 gang kr. 3995,-
Dobbelt side profilannonce 2x 225x297mm + 3 mm til beskæring (bxh) Incl Journalist. Fotograf kr. 875,- (1 time) ex. moms og kørsel kr. 6995,- Særplaceringer i magasinet koster lidt ekstra:
Side 2 + 4 + 6 + 8 kr. 5995,-
Side 3 + 5 + 7 + 9 kr. 6995,-
Indersiden af bagsiden kr. 8995,-
Alle priser er ex. momsUdgivelser i 2022: uge 9,18,26,36 og 47

Årsaftale
Ved årsaftale på 3 eller 5 numre i træk, er der ydet en rabat, jo flere annoncer du booker des billigere bliver det. En årsaftale kan godt sammensættes af forskellige størrelser og forskellige typer af annoncer.

Hvordan fungerer de små annoncer?
Halvsider og trediedelsider i STRANDVEJS MAGASIN sælges altid som klassiske annoncer. En halvside koster 2.595,- pr. gang, og en trediedelside kun kr. 1.795,- (alle priser er ex. moms) Prisen inkluderer både sparring om teksten samt det grafiske arbejde, som udføres af vores professionelle grafikere.

Hvordan fungerer de store annoncer?
En helside eller en dobbeltside i STRANDVEJS MAGASIN kan enten laves som en klassisk annonce eller en profilannonce, dvs. en annonce, der minder om en artikel.

Prisen for annoncer og profilannoncer er ikke ens, og vi bistår gerne med grafisk assistance. Det er alt sammen inkluderet i prisen.

Skal man vælge en klassisk annonce eller en artikel-lignende annonce?
Det er smag og behag, om man foretrækker en klassisk annonce eller en profilannonce. Klassiske annoncer er gode til at vise produkter frem eller til at skabe en enkel form for blikfang.

Profilannoncer er derimod gode til at fortælle historier. Fordi annoncen ligner en artikel, er der god plads til at få sine budskaber frem. Samtidig kan man skabe en meget personlig fortælling, ligesom man kan sætte et ansigt på sin butik, hvilket mange kunder godt kan lide.

Hvem skriver teksten til profilannoncerne?
Det gør en af vores dygtige journalister og det er inkluderet i prisen. 

Hvordan fungerer fotografering?
Det er meget vigtigt, at alle billederne i Strandvejs Magasin ser super professionelle ud, så magasinet bliver lækkert at bladre i, og læserne får lyst til at læse mere. 

Til profilannoncerne kan du booke en af vores fotografer, som kan skabe det helt rigtige udtryk i billederne, som passer til teksten og netop din butik eller virksomhed. Prisen inkluderer både selve fotograferingen, efterfølgende billedbehandling i Photoshop samt også rettighederne til billederne, således at de frit kan anvendes i jeres egen markedsføring på fx. hjemmeside eller sociale medier. Det er alt sammen inkluderet i prisen.

Er der alene tale om produkter – ikke mennesker – kan vi godt bruge billeder taget med en almindelig iPhone, hvis vi ikke kan finde professionelle billeder. I det tilfælde kører vi billederne gennem Photoshop, så vi kan justere farver og lys eller evt. også fjerne baggrunden for at gøre billedet mere indbydende. Alt det gør vi gratis.

Vær med til at styrke det lokale handelsliv. Kontakt os i dag!

Se mere inde på: www.strandvejsmagasin.dk
Eller find os på Facebook eller Instagram: @strandvejsmagasin
Du er velkommen til at kontakte vores sælger Helle på mail hl@strandvejsmagasin.dk eller på telefon 52 301 085.